Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Zöldségfasírt tápláló és ízletes étel

Gluténérzékenyeknek, vegetáriánusoknak, vegánoknak

de akár húsevőknek is tápláló és ízletes étel a zöldségfasírt. Az 1970-es évek óta a húsfogyasztás megduplázódott, ami nemcsak közvetlenül saját egészségünkre káros, hanem a környezetre is ártalmas. Gondoljunk csak bele, hogy az elérhető édesvízkészlet 70 százalékát a mezőgazdaság használja fel, amelynek egyharmada kizárólag az állattenyésztésre megy el, de a megtermelt gabona több mint 40 százalékát is az ugyanitt használják fel. Az üvegházhatást növelő gázok 15 százalékáért szintén az állattartás felelős.

Nem csoda tehát, hogy napjainkban egyre többen térnek át vegetáriánus étrendre, vagy lesznek tudatos vásárlók húsfogyasztóként is. Már heti egy húsmentes nap óriási hatással lenne testünkre és környezetünkre is. A zöldségfasírt nem tartalmaz húst, de hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálékbevitelhez.

zöldségfasírt, zöldségpogácsák

Könnyű beépíteni a mindennapi táplálkozásba, változatos a felhasználása: a zöldségfasírtot teheted szendvicsbe, eheted salátával, főzelékkel vagy más körettel. Nem tartalmaz ízfokozót, sem színezéket, a felhasznált zöldségek pedig nem voltak vegyszerezve, sem a termőföldjük.

Jelenleg az alábbi zöldségpogácsák közül választhatsz: répa-alma, burgonya-dió, sütőtök, cékla-répa, cékla-csicsóka és cukkini. A fűszerezés miatt sem kell aggódnod.

Minden fűszert helyi, megbízható gyártótól szerezzük be. Hideg-meleg ételként is megállja a helyét, feltálalhatod rendezvényeken, lakodalmakban vagy otthon is.