Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Hasznos marketing eszközök

Google Trends

A Google Trenddel megvizsgálhatod, hogy milyen keresések, témák népszerűek ma az interneten. Nyomon követheted a releváns témák változásait, és a vásárlóid érdeklődéséhez szabhatod a kommunikációd.

 

Facebook Analitika

SocioGraph

Megvizsgálhatod a saját, és a konkurenciád weboldalait is, és megtudhatod, hogy melyik posztok érték el a legnagyobb közösségi hatást, és kik a legaktívabb követők.

 

Facebook Audience Insight

A Facebook Audience Insight mélyebb betekintést enged a Facebookot, és a Facebook oldalaidat használók adataiba. Megtudhatod, hogy kik követnek a Facebookon, hogyan épülnek fel a közönségeid, és sok minden mást is.

 

Piackutatás

SurveyMonkey

Ingyenesen létrehozhatsz online kérdőíveket, amelyekről azonnali elemzéseket is kaphatsz. Ha mélyebb elemzésre van szükséged, az adatokat Excelbe letöltve magad is tovább vizsgálhatod.

 

Google űrlap

Google forms

Felmérések készítésére, piackutatásra kiváló eszköz. Képet vagy videót is tehetünk a kérdőívbe.
A válaszokat táblázatos formában, összegezve tekinthetjük meg.

 

 

Blog

Blogger

Ha csak blogolni akarsz, vagy a weboldalad, webshopod kiegészíteni egy bloggal, akkor a legjobb megoldás a blogger.com, ami szintén Google termék (habár nem ők fejlesztették, “csak” 2003-ban megvásárolták).

Ha viszont WordPress honlapod van, akkor használd a beépített blog (bejegyzés) funkciót!

 

Google Fonts

google fonts

Használj egységesen mindenhol egy egyedi betűtípust! A Google Fonts ingyenesen kínál számodra rengeteg választási lehetőséget.

 

 

Ingyenes képletöltő helyek

Ezekről a weboldalakról ingyenesen tudsz jogtisztán szebbnél szebb képeket letölteni: