Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

Írt egy könyvet, de nem tudja hogyan adja ki?

Ön a nyugdíjas szaki, aki rendelkezik egy kis szabadidővel?
Vagy a meg nem értett zseni a kollégái között?
Vagy egy alkotóvágytól túltengő fiatal?
Vagy a GYES mellett egy kötetlen munkaidős másodállást keres?
Akárhogy is, akár hírnevet szeretne, akár pénzt akar keresni, akár a szaktudását örökítené tovább, ha ötletei vannak, ne habozzon, kezdjen neki a könyvírásnak még ma! Próbálja ki magát, amihez első lépésként javaslom, töltse le és olvassa el a leendő szerzőinknek írt e-könyvünket, amit “Hogyan írjunk jó könyvet?” címmel talál meg webáruházunkban, és amelyben sok hasznos tanácsot talál arra, hogyan legyen valakiből sikeres író. Majd miután elkészült a kézirata, jöhet a második lépés: vegye fel velünk a kapcsolatot!
Mert a Virtuarium e-könyv kiadót azért hoztuk létre, hogy megvalósítsuk a tehetséges szerzők álmát, vagyis megjelentessük a könyvét és sikeres szerzővé tegyük Önt!
 Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

E-könyv kiadással, e-könyvek készítésével és forgalmazásával foglalkozunk, ezért szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat, grafikusokat, fotósokat és festőművészeket keresünk, akiknek az írásaiból vagy képeiből INGYEN készítünk e-könyvet vagy fotóalbumot, amit kiemelkedően magas jutalék mellett értékesítünk.
A készülő e-könyvek grafikai munkáit is elvégezzük, könyvborítót tervezünk, fotókat szerkesztünk. ISBN szám, sorozat esetén ISSN számot is igényelünk a műnek.
Segítünk a marketingben is, hogy a kiadott könyve sikeres legyen: könyvbemutatót szervezünk, média megjelenést biztosítunk a műnek és a szerzőnek.
Weboldalunkra bármilyen szabadon felhasználható digitális művet is beküldhet, legyen az e-könyv, film, zene, fotó vagy grafika, mi ingyen letölthetővé tesszük. Ezzel lehetőséget kínálunk a szerzőknek, művészeknek, zenekaroknak és grafikusoknak a bemutatkozásra, hogy a leendő vevőik és üzleti partnereik megismerhessék és megvásárolhassák a munkáikat.
Ha rövidebb írásokkal jelentkezik, akkor azt a http://novella.virtuarium.eu oldalunkon helyezzük el, ahol bárki elolvashatja.
Online könyvesboltunk e-könyv kínálata:
  • ingyenes magyar nyelvű e-könyvek,
  • magyar nyelvű szakkönyvek és szépirodalmi művek e-könyv formátumban,
  • ingyenes angol nyelvű e-könyvek és szakkönyvek
  • sci-fi és fantasy irodalom (hagyományos papír alapú könyvek),
  • angol nyelvű szerepjáték kártyák.
Honlapunkon lehetőséget nyújtunk arra is, hogy egy szép kuponnal vagy vásárlási utalvánnyal – melynek akár a grafikai tervezését is vállaljuk – ingyen reklámozza a cégét, vállalkozását a weboldalunkon.