Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Tisztelt Cégvezető!

Nem győzi a munkát?
Bízza RÁNK!

A vállalkozás működéséhez nélkülözhetetlen, de alaptevékenységétől idegen informatikai, marketing és adminisztrációs feladatok kihelyezésével az adott cég fokozottabban koncentrálhat a szakértelmének megfelelő folyamatokra, növelheti hatékonyságát, csökkentheti költségeit.

Kiszervezhető munkák, amit elvégzünk ÖNNEK:
– prezentációk készítése,
– internet marketing terv készítése,
– kereső-optimalizálás,
– weblapkészítés és karbantartás,
– szövegírás,
– céges Facebook és más közösségi oldal karbantartás,
– webáruház adatfelvitel,
– webáruház karbantartás,
– grafikai munkák,
– termék- és rendezvényfotózás, video film készítés.

6 ok, amiért érdemes külsőst megbízni,
avagy a kiszervezés mellett dönteni

1. Profi csapat készíti

A szolgáltatást végző munkatársaink magasan képzettek, és több éves gyakorlattal rendelkeznek az adott szakterületen.

2. Megbízhatóság

Ha a fenti szakfeladatokat külső szolgáltatóval végezteti el, akkor a hibalehetőségek száma a minimálisra csökkenthető. A feladatok végrehajtása így nem függ a szabadságoktól és betegszabadságoktól valamint egyéb emberi tényezőktől, ami miatt nagyobb valószínűséggel keletkeznek késedelmek és hibák is.

3. Költségcsökkentés

Minden cégvezetőnek érdemes kiszámolnia, hogy milyen munkát érdemes kiszerveznie, mivel a legtöbb esetben ez igen költséghatékony megoldás. Az outsourcing szolgáltatás igénybevételével munkabér takarítható meg, valamint a szakmai továbbképzés és az alkalmazottaknak biztosítandó eszközök költségei, kiadásai.
Ráadásul az így tőlünk kapott számlát költségként elszámolhatja!

4. Biztonság

Ha a Virtuarium Kft-re bízza a fenti feladatokat, akkor biztos lehet benne, hogy az minden adatot megfelelően tárolunk, így azok nincsenek sem fizikai, sem információ biztonsági szempontból veszélynek kitéve, mert minden adatról többszörös, folyamatos biztonsági mentést készítünk.

5. Hatékony és eredményes

Kereső optimalizálást, linképítést végezhet saját erőből is – de ez hosszadalmas folyamat, amiben a hibákat a keresők (pl. Google) súlyosan büntetik. Bízza profi csapatra az online marketingjét!
Minden elvégzett tevékenységről átlátható, írásos beszámolót készítünk.

6. Felmondásokból származó veszélyek kiküszöbölése

Egy kisebb cégnél az alkalmazott hirtelen felmondása esetén magával viszi az évek során felhalmozott tudást – esetleg titkos információkat is -, ami veszélyt jelent a vállalkozás számára. Ez kockázat a tevékenységek kiszervezésével csökkenthető, mivel a felelősség ilyenkor a szolgáltatóé.