Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Számítógép karbantartás

Nyári számítógép karbantartási akció Baján!

Számítógép karbantartás, tisztítás

Ugye az autóját legalább kétévente elviszi műszaki vizsgára, és előtte szerelőhöz? Miért tenne másképp számítógépével? Mikor fordult elő utoljára, hogy gépe alapos belső tisztításon esett át?

Pedig a számítógépe is folyamatos törődést és karbantartást igényel. El sem tudja képzelni milyen mennyiségű por halmozódik fel egy-egy készülékben, mennyi káros program lassítja a gépét.

Az  alkatrészének szennyeződése komoly problémát okozhat, mert  a gépben és a tápegységben megtelepedő por akadályozza az alkatrészek hűtését, és egy része lehet vezető vagy gyúlékony is! Az elégtelen hűtés túlmelegedést okoz, mely az egyes alkatrészek pontatlan működéséhez, vagy meghibásodásához, leégéséhez vezethetnek.

A számítógép füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Ne várja meg!

Bekapcsolás után a számítógép furcsa zúgó, zörgő, kattogó hangot ad? Várható, hogy valami hamarosan elromlik.
Elmúlt a zörej? – Lehet, már nem forog a ventilátor, és a gépe napjai meg vannak számlálva. Pedig egy ventilátor csere sokkal olcsóbb, mint a többi alkatrészé.

 

Szoftver karbantartás

Szoftver karbantartásra van szüksége, ha belassult a gépe.

  • Gyakran jelennek meg zavaró hibaüzenetek PC-jén?
  • Több olyan program is található számítógépén, notebookján, amire nincs is szüksége?
  • Zavarják a megjelenő kéretlen reklámok?

Sok esetben a számítógép lassúságát helytelenül beállított-, vagy feleslegesen telepített programok okozzák. Ezen alkalmazások megfelelő konfigurálása, vagy a szükségtelenek eltávolítása nagyban elősegítheti a helyes és gyors működést.

Fontos továbbá a gépen található programok naprakész, friss állapotban tartása, hiszen a szoftverek készítői folyamatosan fejlesztik az újabbnál újabb lehetőségeket tartalmazó programokat, kiegészítéseket és hibajavításokat.

Elég, ha meglátogat egy vírusos weboldalt, ahonnan kéretlen programok töltődnek le és telepednek meg a gépén. Egy ingyenes vírusirtó nem találja meg az összeset, nem óvja meg a gépét a kém- és reklámprogramok özönétől.

Előzze meg a számítógépének meghibásodását és hozza el gépét egy komplett hardver és szoftver karbantartásra, ami júliusban mindössze 5.000 Ft!