Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Szexi fehérnemű weblapkészítés

Tavaly a Shiny Exkluzív Fehérnemű Webáruház Facebook-os nyereményjátékán vettem részt és nyertem meg a főnyereményt, ami egy különleges, egzotikus út volt a Szexi Fehérnemű szigetekre. Ez egy tanga alakú szigetcsoport a Csendes óceánban, a Bikini szigetek közelében. A legnagyobb szigete a Nagyibugyi sziget, amelynek különlegessége a szőrös partvidék. Itt található a legnagyobb kikötő is, amelyben egyszerre több hajó is elfér, így különleges naszádok, búvárhajók is rendszeresen beúsznak.

Mindezek ellenére a Szexi Fehérnemű szigetcsoport nem az alakjáról kapta a nevét, hanem a különleges faunájáról, elsősorban a növényvilágáról, mert itt a fákon ehető szexi fehérnemű gyümölcsök teremnek: harisnya és melltartó alakú termését a bennszülöttek és a turisták egyaránt szívesen fogyasztják. A cicitartó termése a kókusz rokona, termése lecsüngő és tojás alakú, gyümölcséből fehér tejet préselnek, de a bennszülöttek inkább kiszopogatják. Különleges, csak a Szexi Fehérnemű szigeteken megtalálható cserjeféle a csipkés bugyi bokor. Termése általában fehér, de akad piros és fekete bugyi bogyó is. Különleges, fűszeres-muskotályos zamatos íze miatt a legkedveltebb csemegének számít, de szörpöt és likőrt is készítenek belőle.

A szexi fehérnemű szigetek akár több hónapos tartózkodással is biztonságosan látogathatók, főleg búvárkodás és hullámlovaglás céljából keresik fel a látogatók. Az itteni hullámok legjobbjai állandó kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak, ha túlságosan kimelegednénk, akkor a mindig friss egzotikus vízben hűsölhetünk.

Kellemesen meleg klímával rendelkezik és ha megfelelő időben keressük fel, akkor a nedvességre sem lehet panaszunk. Ez az állandó kora nyári meleg idő biztosítja, hogy egész évben élvezhetők a lenyűgöző vulkanikus alakzatok. Amely alakzat tövében pihenőhelyek vannak kialakítva az ide érkezők számára.
A kikötőből a sziget belseje felé kezdetben lankák és dombok vonulatán haladunk. Legizgalmasabb formáció a Vénuszdomb, amely a Szexi Fehérnemű szigetek legmagasabb pontja, ahonnan meseszép kilátás nyílik a kisebb csúcsokra. Kellemes az utunk, szinte simogató érzés, ahogy a gyönyörű tájat lélekben magunkhoz ölelve tovább haladva eljutunk úti célunkig a Nagy Fekete Lyuk vulkánig, ahová finoman hatoljunk be, mert váratlan gejzír kitörések lephetik meg az óvatlan látogatót. Helikopteres vagy légi szállító jármű igénybevételét javaslom e tűzhányó megcsodálására. A vulkán időnként bűzös gejzír kitörésekkel és pukkanásokkal lepi meg a látogatókat, ezért kísérjék figyelemmel tájékoztatónkat valamint az online elérhető üzenőfalunkat, hogy mikor látogatható biztonságos körülmények között.

Átkelve a kisebb Tanga szigetre ókori emlékeket csodálhatunk meg: csipkés combfix kaktuszok között bukkanunk a nagy didkó hegy maradványára, amit egy hirtelen bekövetkező menopauza kitörés pusztított el egy torz torzsaként égnek meredő kisebb bimbó kivételével, amit a helybéliek csak csüngő csöcsként emlegetnek, döbbent döbbenetet adva ezzel a látványnak. Hetente többször is indul ide turista járat igény esetén felvonóval is. Érdemes felmászni a kilátóba, melegen ajánlom figyelmükbe az alant elterülő látványt. Sajnos időnként sűrű köd üli meg a tájat, ezért a kellemetlenségek elkerülése végett érdemes előre tájékozódni a várható időjárásról.

Mégis, mind közül a plüss bilincs szigetek a legkülönlegesebb formációk. A két, gyűrű alakú sziget egy keskeny, függő lánchíddal van összekötve. A néphagyomány szerint Zeusz szadista szatír alakjában tette magáévá a sziget nimfáját, és ekkor, a nimfa könnyeiből keletkeztek a szigetek belső tavai. Mindez a mitikus verzió, mivel a tavak pontos eredetét még az itt partra szálló geológusok sem tudták megállapítani.
Nincs nagyobb élmény, mint ennyi testmozgás után – vagy közben – elkalandozni az érzékek birodalmába, ezért ott tartózkodásunk alkalmával először egy francia étterembe tértünk be. Bizony megéhezünk és megszomjazunk, így alig vártuk, hogy megfelelően hódolhassunk a kulináris élvezeteknek. Speciális, helyi fűszerekkel ízesített zamatos fogások vártak ránk, amelyeket fiatal helybéli lányok és fiúk tálalnak, így a kiszolgálásra sem lehetett panaszunk.

Este vár ránk a szórakozás, amihez a szabadtéri programot javasoljuk. Fontos, hogy gyakorlott partnerrel induljunk ilyen felfedezőútra, ugyanis elképzelhető, hogy nem áll majd rendelkezésetekre túl sok idő a felfedező útra, esetleg a párod furcsállhatja is különös igényeidet.

Mivel a szigetcsoport repülőtérrel nem rendelkezik, ezért az odautazás csak hosszas hajóút után lehetséges. További felvilágosítást a Szexi Fehérnemű szigetekről a Shiny fehérnemű boltban kaphatunk.