Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Saját TV műsorújságodat is összeállíthatod

Amennyiben szeretsz képben lenni arról is, hogy mi megy éppen a tévében, vagy érdekel, mi lesz az esti program kedvenc csatornáidon, akkor a musor.tv online TV műsorújság segítségedre lesz. Csupán egy kattintás a „TV-műsor most” gombon, és azonnal látod, melyik csatornán mit vetítenek éppen.

Műsorújság

Szükségtelen végigszörfölnöd az összes csatornán, nálunk sokkal könnyebben megtudhatod. Ha kihagytál egy részt kedvenc sorozatodból, akkor sem maradsz le az eseményekről, ugyanis a musor.tv műsorújságban az előző rész tartalmát is elolvashatod, vagy akár az adott műsor esetleges ismétléseinek időpontját, és az azt vetítő csatorna nevét is megtudhatod.

Saját TV műsorújságodat is összeállíthatod,

amennyiben megjelölöd a kedvenc csatornáidat. A számodra érdekes műsorokat, filmeket elmentheted Google naptáradba, ezzel biztosítva, hogy nem maradsz le róla. A musor.tv-n több, mint 130 csatorna kínálatát böngészheted, továbbá a könnyebb tájékozódás érdekében a csatornákat tematikusan csoportosítottuk, így például könnyebben áttekintheted a sportcsatornák kínálatát egy pillanat alatt.

Műsorújságunkban csoportosítva találod a dokumentumfilmes, zenés, sorozatos, filmes vagy épp közszolgálati csatornákat is , amik kínálatával már három hétre előre tisztában lehetsz.