Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Rieker papucsok és cipők

A Rieker stílusos, mai divatnak megfelelő kényelmi lábbelijei maximális komfortot nyújtanak a mindennapokban. A cég üzletpolitikája, hogy a kényelmi cipők kategóriájában minden igényt kielégítő, minőségi modelleket alkosson – immár majdnem másfél évszázada. A vállalat 1879-ben jött létre, alapítója Heinrich Rieker. Mára a termelés megközelíti az évi 20 millió párat.

A LifeStyleShop webáruház Rieker papucs és cipő kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális modellt.

A Rieker papucsok, cipők és csizmák egyaránt minőségi anyagokból készülnek, rugalmasak, extra könnyűek és hihetetlenül kényelmesek, köszönhetően a speciális rezgéscsillapító technológiának, az Antistress® talpaknak és sarkaknak.

Az Antistress® lábbelik talpa poliuretánból készül, mely rendkívül hajlékony és megfelelő alátámasztást biztosít a lábnak, ezáltal csökkentve a gerinc terhelését. A fejlesztés nagy népszerűségnek örvend, a Rieker cipők minden évben sikeresek a kényelmi lábbelik piacán.  Már az első használattól kezdve komfortosak, nem kell őket „betörni”.

A hosszú időn keresztül viselhető, tartós és kényelmes Rieker papucsok és cipők megkönnyítik a hétköznapokat.

Válasszon Ön is a LifeStyleShop kínálatából: valódi bőr cipők és bokacsizmák télre, sportos cipők és kényelmes, szellős papucsok, szandálok a meleg évszakokra.