Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Parfüm a csábítás és a vonzalom egyik eszköze

A parfümök fontos részét képezik a mindennapjainknak

a szürke hétköznapoktól a különleges alkalmakig. Láthatatlan kiegészítőként viseljük az öltözékünk részeként. Ma már rengeteg illatkategóriából, márkából válogathatunk. A legtöbb világmárka, divatház és nagyon sok híresség is kiadott már saját parfümöt, melyen keresztül a stílusát közvetíti. Mint minden illatszer, a parfüm is a csábítás és a vonzalom kialakításának az egyik eszköze.

Parfümcenter - Bvlgari Omia parfüm

Vannak olyan parfüm házak, melyek kifejezetten érzéki illatokat szeretnek alkotni rajongóiknak. Az elmúlt évek legsikeresebbje, a Paco Rabanne által tervezett 1 Million pikáns illat, mely a női orrokat sorra elcsábítja. A sikert kihasználva a nők is kaptak egy hasonlóan lehengerlő illatot, a Lady Million parfüm személyében. Ha nem kifejezetten a hódítás a cél, hanem a nőies vagy maszkulin egyéniség kihangsúlyozása, akkor a klasszikus parfüm házak kínálatában érdemes keresgélni.

A letisztult elegancia és sikkes stílus kedvelőinek a Bvlgari vagy Versace parfümök remek választást jelentenek. Még mindig népszerűek a romantikus illatok is, melyek kellemes gyümölcsös-virágos illatjegyeikkel jókedvet varázsolnak viselőjük – és a környezetük – arcára.

A frissítő és energizáló parfümök az utóbbi időkben szintén toplistássá váltak. A fanyar, citrusos és zöld jegyekben gazdag illatok elsősorban a meleg nyári napokon nyújtanak frissítő élményt. Ilyen például Giorgio Armani mediterrán életérzést sugalló Acqua di Gio parfümje, vagy a Dolce & Gabbana Light Blue-ja.

Találd meg Te is a Neked való parfümöt a Parfümcenter internetes parfümériában.