Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Online hatékonyságnövelés

A Virtuarium Informatikai Kft teljesen egyedülálló különleges online marketing szolgáltatással segíti a vállalkozásokat, annak érdekében, hogy talpon maradjanak, illetve fejlődjenek.

Cégünk 2002-ban lett alapítva.

2008 óta foglalkozunk kis- és középvállalkozások, egyesületek, alapítványok fejlődésével, bevételeiknek növelésével.
Ezt annak érdekében tesszük, hogy a tisztességes cégek, illetve non-profit szervezetek talpon maradjanak és fejlődhessenek, továbbá eljuttassuk azok tulajdonosai, vezetői és menedzserei számára azt a tudást, ami ahhoz kell, hogy hatékonyan jelenjenek meg az Interneten.
Célunk nem az anyagi lehúzás, mert valljuk, hogy minél több sikeres kisvállalkozó lesz az országban, annál jobb lesz mindannyiunknak.

Tanácsaink megfogadásával hatékonyan használhatják fel a marketing keretüket, mérhetővé tesszük a reklámra fordított összegek megtérülését. Segítünk a költségeinek a csökkentésében és a bevételeinek a növelésében.

A mai gazdasági helyzetben egy vállalkozás részére létfontosságú, hogy talpon maradjon, növelje a hatékonyságát, illetve terjeszkedjen. Egy kisvállalkozónak nagyon nehéz hatékonyan eljuttatni a marketing üzenetét potenciális fogyasztókhoz, új ügyfeleket szerezni, illetve a céggel kapcsolatba kerülő vásárlókat megtartani.

Amennyiben az alábbiak közül talál olyat, amire IGEN a válasza, mi tudunk segíteni!

Szeretné, hogy a cége:

  • folyamatos növekedést érjen el?
  • több vásárlója legyen?
  • több bevétele legyen?

Miért éri meg anyagilag a cégeknek az ajánlatunk?

A Virtuarium Kft ajánlata, a mindenki elégedett, mert mindenki nyer alapon működik!

Tételezzük fel, hogy egy profi Internet marketing terv elkészítésének és kivitelezésének a következő anyagi vonzatai vannak:

Internet marketing terv elkészítése: 40.000 Ft

Online hirdetések: 25.000 Ft/hó

A hirdetések hatására az új vevőinek a száma 20 db/hó

Vásárlásaik eredménye: átlag 15.000 Ft/fő, amin keletkezik 5.000 Ft/fő, vagyis 100.000 Ft/hó haszon.

Ebből lejön a 25.000 Ft hirdetési költség, és az adók, marad mondjuk havi 60.000 Ft nyereség. Megéri?

Már az első hónapban visszahozta a befektetett összeget.

De az igazi nyereség csak ezután jön!!!

Van Önnek adatvédelmi szabályzata? Küld ki hírleveleket? Van nyilvántartása a meglévő ügyfeleiről? Egy szabályos hírlevél rendszerrel az egyszeri vásárlóból visszatérő vevőt lehet generálni, akik újból és újból Önnél fogják elkölteni a pénzüket.

És miért írtam ilyen kis összeget példának? Tudom, hogy senki sem szeret kockáztatni. Ezért először kicsiben kell kipróbálni, tesztelni, felépíteni a hatékony online hirdetési szisztémát.