Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Kisteherautó bérlés a legkézenfekvőbb megoldás

Green Autókölcsönző: kisteherautó bérlés!

Időnként, például költözés, vagy nehéz felszerelés, például hangszerek vagy szerszámok szállítása esetén szükségünk lehet egy jó teherbírású furgon vagy egy kisteherautó rakodóterére, és ismerősöktől, vagy ismerősök ismerősétől kölcsönkérni kellemetlen lehet; ilyen esetekben a legkézenfekvőbb megoldás a kisteherautó bérlés a Green Autókölcsönzőtől gyorsan, és rugalmasan bérelhet kisteherautót akár rövid, akár hosszabb távra.

Autóink okmányai természetesen rendben vannak kivétel nélkül, és minden gépkocsink rendszeresen karbantartott, tiszta és kifogástalan állapotú jármű, így nem kerülhet kellemetlen helyzetbe miattuk, továbbá furgonjainkat B kategóriás jogosítvánnyal is vezetheti.

Ön akár magánszemély, akár cégét képviseli, garantáltan megtalálja a megfelelő járművet flottánkból, ami többek között a Peugeot, Renault, Fiat, Mercedes és Iveco bevált és megbízható típusaiból áll; rendelkezésre álló furgonjainkról és teherautóinkról bővebben tájékozódhat honlapunkon, ahol sok egyéb információt is találhat szolgáltatásainkról, illetve kapcsolatba is léphet velünk, az ajánlatkérés gombra kattintva, amennyiben a telefonos vagy személyes megkeresés helyett online felületünket választja.

Mercedes kisteherautó bérlés

Amennyiben járművünket sofőrrel bérelné, a kaucióval nem kell számolnia. Kisteherautók és furgonok mellett bérelhet tőlünk hűtőautót, kisbuszt, emelőhátfalas teherautót és személyautót is.

Az emelőhátfalas kisteherautó bérlés jó ötlet áruszállításkor, vagy akár költözéskor is, a jól kihasznált csomagtérben akár a nagyobb dobozok, ládák és rekeszek is elférnek. Az autók B-kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek és nagy teherbírásúak.