Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Karóra webáruházban több száz féle női és férfi karórából válogathatsz

Ha stílusos és márkás kiegészítőt keresel, nem feltétlenül ékszerre vagy táskára kell gondolnod. Reneszánszukat élik ugyanis a karórák, melyek ma már rengeteg anyagból, bármilyen színben és stílusban készülnek, pompás kiegészítőként funkcionálnak bármilyen alkalomra. Hasznosságuk mellett pontosságot és kifinomultságot kölcsönöznek viselőiknek. Az első női karórákat a 20. század elején gyártották, a férfiak körében ez az óratípus csak később terjedt el – ők zsebórát használtak –, a nők körében szinte azonnal kelendő divatcikk lett.

Trendmaker karóra webáruház

A Trendmaker karóra webáruházban több száz féle női és férfi karórából válogathatsz.

Olyan híres márkák és divatházak modelljeit találod nálunk,

mint Casio, Calvin Klein, Guess, Police, Lacoste vagy Tommy Hilfiger. A fémszíjas férfi karóráknak ma méltó társai a kecses, strasszokkal, vésettel díszített darabok. A klasszikus, bőrszíjas modellek sem számítanak már férfiasnak, hiszen a keskeny, letisztult formák a női csuklóra is remekül illenek, kitűnő választás lehet hétköznapi megjelenéshez.

A Trendmaker karóra webáruház kínálatában hétköznapi, alkalmi és sportos órákat is találsz. Játékos színek és formák, visszafogottan elegáns darabok, extravagáns díszített karórák digitális vagy analóg számlappal. Karóra webáruházunk a praktikustól az ékszeróráig minden igényt kielégít. Folyamatos akciókkal és kedvezményekkel várunk.