Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Creativefilm – reklámfilm stúdió, céges image videók készítése

Cégünk reklámfilm, cégbemutató PR film, termékbemutató videó, videoklip, YouTube reklámfilm és légi filmfelvételek készítésével foglalkozik. Egy reklámfilm a vállalat tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait valamint a vállalkozás munkatársait mutatja be izgalmasan és érdekfeszítően egy percben. (Ha két perces, már nem nézik meg. Készíts inkább minél több, rövid, ütős filmet a különböző tevékenységek és termékek bemutatására!)
Az okostelefonok elterjedésével egy vállalkozás számára a leggyorsabb és leghatékonyabb kommunikációs forma és marketing eszköz a vevők megszólításához és a cég ismeretségének növeléséhez a videofilm, mert hatékony és gyors bemutatkozási lehetőséget biztosít. Egy imázsfilm segít megismertetni ügyfeleinek a cég arculatát, bemutatja termékeit, szolgáltatásait, előnyeit és növelhetik vele a vállalkozás presztízsét is. Egy drónnal készült videóval látványosan, a levegőből mutathatja be cégét, telephelyét, járműparkját úgy, ahogyan egy ügyfél egyébként nem láthatja.

Reklámfilm készítés Budapesten, olcsón

Film készítésben járatos, kreatív csapatunk a legkorszerűbb videó technológiákkal áll az ügyfelei szolgálatára. A tökéletes effektek létrehozása érdekében vállaljuk lassított felvételek készítését, valamint rendezvények videózását full HD és 4K minőségben is.
Egy jó rendezvényfilm bemutatja a rendezvény célját, hangulatát, látványos összefoglalást ad a főbb eseményekről. Egy konferencia felvételének célja lehet annak későbbi, pl. oktatásra, továbbképzésre való felhasználása, de felhasználható egy PR film készítésénél is akár befektetők, viszonteladók és leendő partnerek számára.
A Creativefilm stúdió vállalja továbbá timelapse felvételek készítését is. Ezeken a különleges hangulatú, “felgyorsított idő” felvételeken lassú változásokat mutathatunk be látványosan, mint pl. egy építkezés, a természet, napszakok és időjárás változása.
A vírusvideó a gerilla marketing eszközeit használja. Tartalma érdekes, meghökkentő, humoros, szatirikus, az átlagtól mindenképpen eltérő, amely megosztásra sarkallja a nézőt.
A nézők egy jól sikerült reklámfilmre nem mint reklámra, hanem mint érdekes videofilmre tekintenek, ezért is fontos, hogy a Facebookon, a Youtube-on, Twitteren és egyéb közösségi oldalakon egyaránt megtekinthető legyen.

Reklámfilm készítés árainkról honlapunkon tájékozódhat, vagy kérjen egyedi árajánlatot!