Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Brigifotó – esküvői fotós és rendezvény fotózás

Esküvői fotós és rendezvény fotózás

Amikor összejön a család, hogy közösen ünnepeljetek, ugye milyen jó lenne, ha mindenki rákerülne egy szép és művészi családi fotóra?
Ennek igazából nincs akadálya, csak egy profi fotóst kell hívni, aki elkészíti az óhajtott képeket.

Szeretek embereket fotózni, ezért szeretem az esküvőket, rendezvényeket és versenyeket fényképezni.
Profi Canon gépemmel még félhomályban is nagyon szép képeket tudok készíteni, például templomban, színházban, vagy egy rosszul megvilágított szobában, ahol mobillal vagy egy átlagos kompakt géppel nem lehet szép, minőségi fényképeket készíteni.
Érettségi után 5 évig Londonban éltem, így perfekt beszélek angolul és külföldön is szívesen vállalok esküvői fotózást.

Egy férfi és egy nő szerelmének a beteljesülésének, vagyis az esküvőtök napja mindenki életében olyan örömteli nap, amit örökre megjegyez. Gyönyörű ruha, virágcsokor (limuzin, hintó, templom, pap), rokonok és barátok előtt mondani ki a boldogító igent: mindez valóban egy életre szóló nap, amelyet megörökíteni nagy öröm és még nagyobb felelősség a számomra. Mivel biztosan Ti is a legjobb esküvői fotóst és a legkedvezőbb ajánlatot keresitek, ezért ajánlom figyelmetekbe a honlapomat, a http://brigifoto.hu weboldalt, és a Facebook oldalamat, ahol megnézhetitek az eddigi munkáimat, esküvői fotóimat.
Brigifotó
Számomra is mámorítóan boldog és felemelő érzés, ha a kreatív és művészi esküvői fotóimmal megörökíthetem a menyasszony esküvői előkészületeit, a kikérőt, a szertartás(oka)t és a lakodalmat. Nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy legalább két órát tervezzetek a kreatív fotózásra, mert akkor két helyszínen is tudunk esküvői fotókat készíteni.
Amennyiben a weboldalamon, vagy a Facebook oldalamon található képek, fotók és az esküvői képekből készített video slide-ok elnyerték tetszéseteket, több, különböző esküvői fotós csomagom közül választhattok:
  1. Alap csomag: 4 órás fotózás, amely tartalmazza a szertartás(ok) fotózását és a kreatív fotózást;
  2. Normál csomag: 6 órás fotózás, amely tartalmazza az egyházi és a polgári szertartást illetve a kreatív, művészi fotózást és vagy a kikérőt vagy a vacsora kezdetét;
  3. Egész nap csomag: 10 órás fotózás, amely tartalmazza a kikérőt, az egyházi és a polgári szertartást, a kreatív, művészi fotózást., a vacsorát, a lakodalmat, és a menyasszonytáncot.

Mert azok az emlékek és történések, amelyekről fotó és fotókönyv is készül, mindig veletek maradnak, és nyugdíjas korotokban majd könnyező szemekkel mutogathatjátok az unokáitoknak.

Esküvői fotózáson kívül fotó stúdiómban – vagy akár céges telephelyen, egyéb külső helyszínen is,- szívesen vállalok családi, glamour, gyerek, baba, állat, szülinapi, névnapi, céges és rendezvényfotózást, valamint weboldal készítéshez, prospektushoz, szórólaphoz vagy névjegyhez bemutatkozó fotósorozatot is Bács-kiskun, Tolna és Baranya megyékben, illetve Budapesten. Szép időben családi fotózásra a szabadba is hívhattok, ami lehet Budapest, Baja, Bátaszék, Szekszárd, Bonyhád, Mohács, Bácsalmás, Jánoshalma és Kalocsa belvárosában vagy környékén is.
Kollégáimmal szívesen vállalunk rendezvényfotózást, videózást is: rendezvény fotózáskor a szerkesztő kollégától a helyszínen akár azonnal meg is rendelhetők a képek.

A festményekkel ellentétben az egyedi fényképekből készített vászonképek személyesek, és hangulatossá tehetik a lakásod bármely pontját. No és sokkal olcsóbbak is, mint egy művészi festmény.
Vászonfotókat 30×40 cm (A3) és 40×60 cm (A2) méretben készítünk.

1 év, 12 hónap, de nem csak 12 fotó! Válogass ki legalább 48 klassz fotót azok közül, amiket egész évben fényképeztél. Csoportosítsd őket havonta (havi 4-6 kép) és küld el emailben, ha nincs kedved vagy időd megszerkeszteni a jövő évi naptáradat. Rendelhetsz A3 vagy A4 méretű falinaptárat vagy akár asztali naptárat is. Ha tőlem rendeled meg a naptár elkészítését is, akkor mind a falinaptár, mind az asztali naptár esetében névnapos naptárat készítek, amibe jegyzetelni is lehet.

De cégeknek is szívesen készítek asztali vagy fali névnapos naptárat a céges, intézményi vagy rendevzény fotókból, amelyek később akár repi vagy ajándékozási célra is jól felhasználhatók.
Ha webáruházat nyitsz, akkor is gondolj a termékekről készült szép képekre, mert azok nélkül egyetlen termék sem eladható a neten. Ebben segítek a Termékfotózás fortélyai című ingyenesen letölthető e-könyvemben.
Végezetül még egy tényleg nagyon szupi és cuki ajándékozási lehetőségre hívnám fel a figyelmet: Brigifotó ajándékutalványt vásárolhattok 5-10-15 ezer Ft értékben!