Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Női fehérnemű és az internet marketing

Szexi, divatos női fehérnemű

Az igazán jó fehérneműt az alábbi tulajdonságok határozzák meg:

  • jó minőségű,
  • dekoratív
  • kényelmes.

Jó minőséget a kellemes tapintás érzettel határozhatjuk meg és szintén fontos, hogy tartós alapanyagból készüljön.
Dekoratív, ami nem csak azt fejezi ki, hogy trendi, divatos és szexi a fehérnemű, hanem a viselője ügyel a bugyi, harisnya és melltartó összhangjára is.
Kényelmes: a megfelelő méret és fazon kiválasztásával egy cuki csipkés darab viselése során elfelejtheted, hogy egész nap rajtad van.

Fehérnemű választás menyasszonyi ruha alá

Láthatatlanság

Amikor esküvői vagy koktélruha alá keresel fehérneműt, akkor a szín és a forma elsősorban nem a kényelmet, hanem a láthatatlanságot szolgálja. Ez alatt persze ne olyan alsóneműre gondolja, amit rejtegetsz a párod elől, hanem amiben nem érzed magad kellemetlenül, amikor kivillan tánc közben. Mert a megfelelő méret és fazon kiválasztásával egy helyes csipkés darabról teljesen elfelejtheted, hogy egyáltalán viseled.

Hiszen eléggé ciki viszontlátni az esküvői videón, amikor időnként előbukkan a melltartónk. Az ilyen balesetek elkerülése végett még a menyasszonyi ruhánk fotójával keressük fel az Angi’s női fehérnemű üzletet, ahol színben és fazonban egyaránt a ruhához igazodó darabok közül választhatod ki a legszimpatikusabbat.

A nagyobb, buggyosabb menyasszonyi ruháknál a bugyink bármilyen lehet, viszont ha könnyedebb testhez álló variációt viselünk a nagy napon, akkor érdemes varrás nélküli alsót választani. A varrás nélküli bugyi körvonala ugyanis nem fog átsejleni a ruhánkon.

Tökéletes méret

A másik, fontos szempont a mennyasszonyi ruha alá választott fehérnemű kiválasztásánál, hogy a megfelelő méretű bugyit és melltartót vegyük meg. Egy fazonból próbálj ki több méretet is, amíg meg nem találod a tökéletes párt. Lehet többeteket meglepetés ér majd, mert sokszor előfordul, hogy akár 2-3 szám eltérés is van a megfelelő és az általában hordott darabok között.

bugyi, tanga tanga, bugyi tanga, bugyi

Ne félj kérdezni!

Amikor egy új üzletbe térsz be, vagy amikor ilyen, számodra új helyzetben találod magad, mint a mostani, hogy az esküvődre készülsz, bátran, nyugodtan merj segítséget kérni. Az eladó hölgyek profi segítséget tudnak adni, jó és hasznos tanácsokkal szolgálnak. Értékes időt spórolhat meg neked, hiszen ismeri a bolt kínálatát és elrendezését, és segíthet neked a megfelelő forma, szín és méret kiválasztásában is.

Ne feledkezz, meg a harisnyáról sem!

Egy jó nejlonharisnya első sorban nem melegít, így akkor se feledkezz meg róla, ha a nyári kánikulában házasodsz. Egy szexi harisnya elfedi a lábadon az apróbb hibákat, optikailag meghosszabbíthat, és ha ügyesen választasz, a párod kedvére is tehetsz vele.

Éjjel és nappal

Most már tudjuk, hogy minden ruha alá más és más szabású és színű fehérnemű illik. Amikor vásárolni indulsz, ne feledkezz meg a menyecske ruhádról sem, hiszen ehhez valószínűleg formában és színben is más melltartó fog illeni, mint amit a menyasszonyi ruhád alá veszel majd.

A nászéjszakát is tartsd szem előtt. Lepd meg a párodat valami olyan darabbal, amitől elakad a lélegzete. Életetek legszebb napja után, az estétek is legyen tökéletes. Még ha szégyenlős is vagy, próbáld ki szexi fehérnemű választékunkat, és lepd meg újdonsült férjed egy pajzán nászéjszakával!

+1 Jótanács: mindig legyen tartalék!

Balesetek bármikor előfordulhatnak, érdemes mindenből tartalékkal készülni, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket.

Ha olyan darabokat választasz, amiket jó érzés viselni, akkor úgyis fogod tudni hordani őket később is így ezekre a fehérneműkre megéri költeni.