Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Az angol fordítás akár néhány óra alatt elkészülhet

Kifogástalan angol fordítás a miskolci Bilingua Fordítóirodától anyanyelvi szinten. Többek között angolról magyarra, illetve magyarról angolra fordítunk szerződéseket, céges iratokat, végzéseket, jegyzőkönyveket, iskolai papírokat pecséttel sok egyéb mellett, így ha hivatalos fordításra vagy szüksége rövid határidőn belül, a fordítást igyekszünk 1-2 munkanapon belül elvégezni, keressen minket bátran.

Angol-magar fordítás

Nagyon sokan élnek vagy dolgoznak Nagy-Britanniában vagy más angol nyelvterületen, és bár a hétköznapokban elboldogulhatnak angoltudásukkal, jogi vagy gazdasági dokumentumok szakfordításánál elengedhetetlen az adott terület és azok szakkifejezéseinek ismerete, így fordítóink nagyon szigorú kiválasztási procedúra után láthatnak csak munkához.

Fordítóirodánk büszke arra, hogy akár néhány óra alatt elkészülhet az angol fordítás.

Számos fordítóval dolgozunk, akik jól ismerik az amerikai és az Angliában beszélt angol közötti különbségeket, hogy Ön mindig minőségi angol fordítást kapjon. Fordításainkat a külföldi hivatalos szervek többsége elfogadja, mivel záradékkal és bélyegzővel van ellátva. Weboldala angolra való fordítását is ránk bízhatja, de akár teljes könyv fordítást is végzünk. Amennyiben szüksége van rá, és előzőleg egyeztet velünk, tolmácsolást is vállalunk.
További információért keresse meg miskolci fordítóirodánkat és kérjen ajánlatot!