Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Tejsavbaktériumok az egészséges bélrendszerért

Emésztőrendszerünknek szüksége van tejsavbaktériumokra.

A jó bélbaktériumok fokozzák szervezetünk ellenálló képességét, gátolják a rossz baktériumok és gombák szaporodását, de mindenekelőtt megteremtik az egészséges bélflórát. Mivel elegendő mennyiségű laktobacilust csak többféle tejtermék fogyasztásával lehetne bevinni, mely kivitelezhetetlen nap mint nap, így érdemes koncentrált formában alkalmazni.

A GNLD által kifejlesztett Acidophilus Plus tabletta egyenlő arányban tartalmaz ötféle, tejsavat termelő jótékony baktériumot:

lactobacillus acidophilust, lactobacillus bulgaricust, lactobacillus paracaseit, bifidobacterium animalist és steptococcus thermophilust. Minden egyes Acidophilus Plus tabletta 5 milliárd létfontosságú élő mikroorganizmust tartalmaz, melyek a bélbe eljutva fejtik ki hatásukat. A GNLD probiotikuma garantáltan hatékony.

Ajánlott azoknak, akik antibiotikum kúrán vannak vagy voltak, meggyengült a bélflórájuk, stresszes, rohanó életmódot folytatnak vagy valamilyen szegényes diétára kényszerültek. Az Acidophilus Plus tabletta hamar helyreállítja egészségét!