Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Betoncsiszolás a legmagasabb színvonalon

Az Epo-trend Kft. az elmúlt több, mint egy évtized során arról vált ismertté, hogy bármilyen, a padlókkal vagy speciális felületekkel kapcsolatos problémára tud professzionális megoldást.

Segítségünkkel a lehető legjobb és legmagasabb minőségű eredmények érhetőek el, ha kereskedelmi vagy ipari padlókról, design és csiszolt beton felületek kialakításáról van szó.
A betoncsiszolás, mint padlókészítési technológia viszonylag új dolognak számít, és a technológiája rendkívül sokat fejlődött az elmúlt évek során, és természetesen az innováció nem áll meg.

Annak érdekében, hogy lépést tarthassunk ezzel a fejlődéssel, cégünk fúzióra lépett a TM márkával, hogy portfóliónk a hazai piacon a lehető legszélesebb legyen. A TM gyártmányait saját márkanév alatt forgalmazzuk, amikről tudni kell, hogy a tengerentúlról érkeznek hozzánk, így kizárólag gyártási és szállítási idővel számolva tudjuk kiajánlani őket.

Kínálatunk egyik legnépszerűbb terméke a TM-Epo-trend Camel betonmaró gép. Az eszköz leginkább figyelemreméltó tulajdonsága, hogy a konkurencia gépeinél akár háromszor hatékonyabban dolgozik. Ennek egyik oka, hogy az eszköz rendkívül széles marási szélességgel és mélységgel rendelkezik. A maximálisan elérhető betonmarási mélység akár a 30-40mm-t is elérheti.

Mindenképpen említést érdemel még a TM-Epo-trend Cheetah talajkezelő polírozó gépünk is. Ahogy a neve is utal rá, egy nagyon gyors eszközről van szó. A polírozás mellett tökéletesen alkalmas kisebb csiszolási műveletek elvégzésére is.