Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Velünk a lehető legegyszerűbb a költözés

Költözéskor sokan követik el azt a hibát, hogy mindenféle utánajárás nélkül választanak ki egy költöztető céget.

Ez a cég gyakran a legolcsóbb, vagy egyszerűen csak egy helyi, ismert vállalkozás. Azonban mindenképpen fontos észben tartani, hogy a költöztetőkre lesz bízva minden szeretett, régi bútor és törékeny csomag is, tehát hogy ingóságaink épségben megérkezzenek, ajánlott valódi profikat keresni. Ez mindenképp megéri a fáradtságot, hiszen az elhamarkodott választást megbánni sokkal rosszabb.

Egy megbízható költöztető cég minden esetben rendelkezik referenciákkal és a korábbi ügyfelek pozitív értékeléseivel, és ezeket közzé is teszi weboldalán vagy közösségi médiás profiljaiban. Természetesen a Visszük.hu csapata kivétel ez alól. Munkatársaink kivétel nélkül tapasztalt és elhivatott szakemberek. Járműparkunk különböző méretű, gondosan karbantartott, megbízható teherautókból áll, amik tökéletesek akkor is, amikor egy családot költöztetünk, és akkor is, amikor egy több száz fős irodát fuvarozunk akár több ezer kilométerre.

Igen, akár több ezek kilométerre is elvisszük, hiszen cégünk specialitása a nemzetközi költöztetés.

Nemzetközi megbízásaink többsége az Európai Unió nyugati országaiba szól, mint például Ausztria, Svájc, Hollandia vagy Németország, de természetesen Kelet-Európa bármelyik városába is elköltöztetjük.

Munkatársaink a fuvar előtt elvégzik a bútorok szerelését, illetve szakszerűen be is csomagolunk, amennyiben Ön nem akar ezzel foglalkozni. Természetesen garanciát vállalunk ingóságainak épségére, és persze biztosítással is rendelkezünk.