Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest területén

Ha allergiában vagy asztmában szenvedsz, akár az otthonodban élő, mikroszkopikus méretű élőlények is komoly egészségügyi problémák okozói lehetnek.

Ezek közül mindenképpen ki kell emelni a poratkákat. A közhiedelemmel ellentétben nem a közönséges házipor a felelős a porallergiáért, hanem ezek az apró élősködő állatok. A porallergia az év bármelyik szakaszában jelen lehet, de általában az őszi és téli időszakban a leginkább intenzív, mivel ezek az élősködők a párás környezetet kedvelik. A poratkák fő táplálékát a lehullott emberi hámsejtek alkotják, amiből bőven található a szőnyegekben, ágyneműben, kárpitozott bútorokban, de még a függönyökben is.

Léteznek egyszerű módszerek, amik jelentősen csökkentik a poratkák számát, így a porallergia tüneteit is. Ajánlott például az ágyneműket legalább 60 fokos vízben mosni, és legfeljebb két hetente cserélni. A por törléséhez nedves ruhát használjunk, méghozzá ha van rá mód, egy csepp eukaliptusz olajjal.

Fontos a rendszeres szellőztetés is, hogy csökkenjen a levegő páratartalma.

A porallergiában szenvedőknek túl sok szobanövényt sem érdemes tartaniuk, mivel ezek növelik a levegő páratartalmát, illetve a hálószobában történő fésülködést is érdemes elkerülni.
Porszívózással sajnos lehetetlen a szőnyegek mélyén élő poratkákat eltűntetni, ezért egy professzionális takarítógépre van szükség, hogy leszámoljunk ezekkel az élősködőkkel. Egy ilyen eszköz képes mélytisztításra is; a szőnyegek, ágybetétek, kárpitozott bútorok szálai közé meleg, tisztítószeres vizet fecskendez, ezzel megszabadítva nem csupán a poratkáktól, de a beszáradt foltoktól is. Az autóbelsőket is tisztává varázsolja.

Egy ilyen eszköz viszont drága, ezért a megvásárlása a legtöbb család számára rendkívül nagy kiadást jelent. A takarítógép bérlés sokkal észszerűbb döntés.
A kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest területén a  Takarítógép Rent segítségével a lehető legkényelmesebb, méghozzá alacsony árak mellett. Nálunk nincs kaució, ráadásul a gépet ingyen házhoz visszük, majd használat után el is hozzuk.