Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Fix minőség, fix árakon

A legtöbb dugulás nem spontán, egyik napról a másikra, előjelek nélkül alakul ki, tehát amikor a lefolyóban a szokásosnál lassabban megy le a víz, bugyborékoló hangot hallasz, vagy kellemetlen szagok szivárognak vissza, a közeljövőben dugulásra számíthatsz.

A kisebb dugulások időnként orvosolhatók saját kezűleg, azonban fontos megjegyezni, hogy megoldás helyett könnyen tovább ronthatunk a helyzeten. Például, ha hypot vagy boltban kapható lefolyótisztító vegyszereket öntesz a lefolyóba, a vizeket és a környezetet garantáltan szennyezed, a dugulást azonban ritkán szünteted meg ezzel a módszerrel. Mosogató vagy mosdókagyló esetén a pumpa sem ajánlott, mert a dugulást könnyen összetömörítheted vele.

Amennyiben elszántad magad, hogy professzionális segítséget veszel igénybe, ideje vízvezeték szerelőt hívni. Vízvezeték szerelő Budapest területén akad szép számmal, ám mindenképpen ajánlott körültekintőnek lenned. Rengeteg történetet hallani olyan kollégákról, akik a megfelelő eszközök, illetve szakértelem nélkül szállnak ki, aminek köszönhetően nem képesek elhárítani a problémát.

Gyakori panasz az is, hogy a szerelő csak jelentős késéssel érkezik meg, sokszor nem is a megbeszélt napon. Azonban, ha minket választasz, ezen problémák egyikével sem kell számolnod. Szakképzett és elhivatott munkatársaink mindegyike jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik, emellett a legjobb, és legmodernebb eszközöket vetjük be, hogy otthonodban bármilyen dugulást megszüntethessünk könnyedén és gyorsan. Falbontás nélkül dolgozunk, és mindig tiszta munkát végzünk.

Az áraink fixek, amit már a telefonos egyeztetéskor kikalkulálunk, és természetesen később sem fog drágulni. Nálunk olyan rejtett költségekkel sem kell számolnod, mint a kiszállási díj, ünnepi vagy hétvégi felár vagy méterdíj.

Dugulások megszüntetése mellett vállaljuk többek között WC csészék javítását vagy beszerelését, pincék és lakások vízszivattyúzását csőtörések vagy árvizek után és csatornahálózatok javítását is, garanciával.