Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Aludj jól minden éjjel!

Ahhoz, hogy jól érezd magad és egészséges légy, elengedhetetlen, hogy eleget aludj, méghozzá mélyen.

Azonban az alvászavarok napjainkban rendkívül elterjedtek. Számos oka lehet, például a túlzásba vitt okostelefonozás vagy a kiegyensúlyozatlan táplálkozás. A legtöbb alvászavar mindazonáltal a stresszes, rohanó életmódhoz köthető. Szervezetünk az éjszakai alvás folyamán regenerálódik, ezért is fontos, hogy mindig kialudd magad.

Mindenki tudja, hogy a kialvatlanság hatására másnap gyűröttebbnek érzed magad, és gyűröttebben is nézel ki, azonban a rossz közérzetnél és a szem körüli sötét karikáknál sokkal komolyabb problémát is okozhat. Akár már egyetlen rossz éjszaka után is nehezebb lesz másnap koncentrálnod, lassabban megy a tanulás, ingerlékenyebb leszel, és a memóriád sem lesz olyan, mint normál esetben.

Kialvatlanul a vezetés is veszélyesebb lehet a lassabb reakcióidő és koncentrálóképesség miatt.

Hosszabb távon a túl kevés alvás akár a depresszió, a szívelégtelenség, az infarktus és a magas vérnyomás kockázatát is növeli, de könnyen vezethet keringési betegségek kialakulásához is. Ha ódzkodsz az altatóktól, mivel nem szeretnél rájuk szokni, esetleg nem szedheted őket más gyógyszerek miatt, ideje más alternatíva után nézned.

Ez az alternatíva pedig nem más, mint a Nottevit alvás segítő. A Nottevit alvás segítő kapszulák nem okoznak semmilyen addikciót, ráadásul nem is szintetikusak, hanem minőségi, természetes alapanyagokból készülnek.

A stresszoldóként is hatékony, kettős hatású Nottevit termékek mindegyike egyedinek számít, és kifejlesztésükön olyan, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberek dolgoztak, akik meggyőződése, hogy a minőség terén soha nem szabad kompromisszumokat kötni. Büszkén jelenthetjük, hogy termékeink a legszigorúbb európai gyártástechnológiai szabványoknak is megfelelnek, mint például a GMP vagy HAACP. Próbáld ki te is alvás segítőinket, és aludd végre végig az éjszakákat!

Velünk búcsút inthetsz a szem körüli sötét karikáknak és az átvirrasztott éjszakáknak.