Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Saját ingatlan eladósodás nélkül!

A kelet- és közép európai régió egyéb országaihoz hasonlóan hazánk legtöbb lakosának alapvető céljai közé tartozik egy saját tulajdonú ingatlan megszerzése.

Ez a cél azonban sajnos egyre nehezebben elérhető, mivel az ingatlanok árai rohamosan növekednek. Tanácsos a lakásra történő spórolást a lehető legkorábban megkezdeni, viszont ez önmagában sajnos nem elég, mivel Budapesten csak az elmúlt öt év során megduplázódott a lakások ára. A vidéki nagyvárosokban gondolkodók sem lehetnek sokkal optimistábbak, mivel az árak ott is elszabadultak.

A hitelkamatok a közelmúltban csökkenő tendenciát mutatnak, ennek ellenére is nagyon sokan eladósodnak akár évtizedekre. Azonban mi remek megoldást kínálunk saját ingatlan megszerzésére, méghozzá jelzáloghitel vagy sok évre történő eladósodás nélkül.

A Four Generations Property-t 2012-ben alapítottuk, és ezt követően figyelemreméltóan rövid idő alatt vált a magyar és a nemzetközi ingatlanpiac eredményes és megbecsült szereplőjévé. Ennek az eredményességnek felbecsülhetetlenül fontos összetevője, hogy munkatársaink mögött több mint húszévnyi tapasztalat van. Amennyiben az általunk kínált konstrukciót választja, csupán a vételár kis részét kell kifizetni a tulajdonjog megszerzéséhez. Ez azért kivitelezhető, mert a szóban forgó magyarországi ingatlanok mindegyike életjáradékkal érintett.

Az általunk kínált alternatíva emellett számos más előnyös tulajdonságot is kínál. Ezek közé tartozik például az illetékkedvezmény, aminek köszönhetően mindössze az 50%-át kell kifizetni a vagyonszerzési illetéknek. Emellett konstrukciónk tökéletesen biztonságos, részben a törvényi garanciáknak hála. Az elbírálási folyamat is sokkal egyszerűbb a banki feltételekhez képest, aminek köszönhetően a saját ingatlan jelentősen könnyebben elérhető többek számára is. Az sem elhanyagolható, hogy sem kamattal, sem egyéb költségekkel nem kell számolni a részletek fizetésekor.

A Four Generations Property-t választva a lehető legjobb feltételek mellett, könnyedén juthat a birtokába egy saját ingatlan.