Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Tömörfa tároló bútorok a DODO HOME-tól

A tárolás mindig kulcsfontosságú kérdés egy lakásban, családi házban.

Nem egyszerű feladat minden holminak megtalálni a helyét, ráadásul úgy, hogy esztétikus és könnyen hozzáférhető is legyen. Míg a 80-as években a hatalmas szekrénysorok hódítottak, ma legtöbben inkább a beépített gardróbokra, vagy sikkesebb, sokszor tolóajtós szekrényekre voksolnak. Ma már rengeteg típusú, méretű és stílusú szekrény, komód és polc közül választhatnak a vásárlók.

A DODO HOME design bútor webáruházban egyedi modern és klasszikus, minőségi bútorokat találsz.

Ha tároló lehetőségeket keresel, nálunk komódok, ruhás szekrények, tálalók, bárszekrények, polcok és még sok más tároló bútor vár. A szekrények nem kell, hogy szükséges „helyfoglalók” legyenek, a DODO HOME komód és szekrény kínálata olyan darabokból áll, melyek gyönyörű kivitelezésüknek köszönhetően a lakás ékei lehetnek. Egy komód a nappaliban vagy az előtérben nem csak jól mutat, de sok mindent el is nyel. Polcos és fiókos rekeszeibe elrejthetsz akár lakástextileket, DVD gyűjteményt, könyveket, társasjátékokat, bármit, ami csak belefér. A komód tetejére kerülhet akár a televízió, dekorációs tárgyak, fényképek is.

A DODO HOME komódjai között nagy arányban szerepelnek a valódi fából készült darabok.

Gyönyörű rózsafa, akác, tölgy és mangófa bútoraink igazi üde színfoltjai a lakásnak. Ha unod, hogy a konyhaszekrények roskadoznak a tálaktól, edényektől és poharaktól, szerezz be egy szép tálalószekrényt. Egy ilyen bútorral sok helyet szabadíthatsz fel a konyhában. Az ünnepi étkészletet, vendégeknek szánt pohár szetteket és minden olyan edényt, amit ritkán használtok, betehetsz a tálalószekrénybe.

A DODO HOME tálalói önmagukban is mutatósak, de tetejükre is bátran rakhatsz dekorációkat ugyanúgy, mint a komódok esetében.

Ezek az elsőre talán robosztusnak tűnő bútorok képesek kitűnni, de akár háttérben is maradni. Minden csak azon múlik, hogy modern vagy klasszikus darabot választasz, és azokhoz milyen más bútorokat rendelsz. A DODO HOME kínálatában minőségi egyedi bútorokat találsz.