Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Kreatív játékok a gyerekek fejlődéséért

Még csak most kezdődött a nyári szünet, de a gyerekek máris unatkoznak?

A Játéktengernél társasjátékok, babák, autók, kültéri játszóházak, valamint számos más izgalmas és kreatív játék vár egyhelyen.

Ha gyermeked imád alkotni, játék webáruházunkban bőséges a választék a kreativitást fejlesztő játékokból.

A Játéktengernél társasjátékok, babák, autók, kültéri játszóházak, valamint számos más izgalmas és kreatív játék vár egyhelyen. Ha gyermeked imád alkotni, játék webáruházunkban bőséges a választék a kreativitást fejlesztő játékokból.

A hagyományos színezők, nyomdák és matricás albumok mellett mágikus gyurmák, slime-ok, karkötő készítő szettek, fiús és lányos tetoválás készletek, gyerek hangszerek is elérhetők. Hagyd, hogy gyermeked kibontakoztassa a kreativitását! De mit is jelent ez pontosan?

A kreatív gondolkodás tulajdonképpen egy rugalmas gondolkodásmód, problémamegoldó képesség, mely során egy adott témát vagy helyzetet több megközelítésből is lát az illető. A mai gyerekek – főleg a felnőtteket látva és utánozva – sokszor előbb tanulnak meg okostelefont kezelni, mint írni, olvasni. Egy olyan világban, ahol mindent készen kapnak rajzfilmek, videók, online játékok formájában, rengeteg inger és azonnali megerősítés éri őket, így kevésbé fejlődik a fantázia, a gondolkodás és az erőfeszítés.

Ha a gyerek elkezd egy adott játékkal nem egészen rendeltetésszerűen játszani, de nem csinál rosszat és élvezi is, akkor hagyjuk rá!

Hadd építsen kártyavárat a lapokból, hadd ültesse bele a társasjáték bábuit a kisautóba. Hétköznapi tevékenységeket is feldobhattok, a lényeg, hogy a gyerekek szemében mókás legyen a dolog. Rajzoláskor akár rugaszkodjatok el a megszokottól: legyen fejjel lefelé a házikó, adjatok ruhát az állatokra, esetleg felhők helyett virágok lebegjenek az égen. Ezek az apró trükkök máris megmozgatják a kicsik fantáziáját.

A szerepjátékok szintén nagyban hozzájárulnak a gondolkodás és a problémamegoldó készség fejlesztéséhez. A Játéktenger játék webáruház ezen típusú játékokból is jócskán kínál lehetőségeket. Az örök klasszikus kiskonyhák és orvosi táskák mellett lehet a gyerkőc akár takarító, kertész, ezermester, cukrász vagy állatgondozó is.

Látogassatok el a Játéktenger játék webáruházba és válogassatok minőségi kreatív és fejlesztő játékok közül!