Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Olcsó, de megbízható utasbiztosítás

Nagyon jól tudjuk, hogy a legtöbben szeretnek spórolni ott, ahol csak tudnak, és mivel egy utasbiztosítás minden esetben pénzbe kerül, sokan úgy gondolják, hogy mellőzésével spórolhatnak.

Azonban ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. Ahogy mondani szokás, „az ördög sohasem alszik”, és ha a külföldi utazás során bármi váratlan, balszerencsés esemény következik be, az könnyen kerülhet szó szerint egy vagyonba megfelelő utasbiztosítás nélkül. Például ha egy idegen országban szorul valaki sürgős orvosi, vagy akár fogorvosi ellátásra, vagy kórházi kezelésre, az akár sok millió forintos számlával járhat, és ez csupán egyetlen példa. Épp ezért amennyiben ésszerűen kíván spórolni, egy olcsó utasbiztosítás a leginkább célszerű választás.

Nem csupán nyaralás vagy hosszabb külföldi út előtt, hanem akár egynapos utazásra is érdemes legalább egy olcsó utasbiztosítást kötni. Ez vonatkozik a külföldi munkavégzésre és a tanulmányi utakra is.

Az Axa által kínált utasbiztosítások közül a Reference számít a leginkább gazdaságosnak.

Azonban annak ellenére, hogy olcsó utasbiztosításról van szó, igazán biztonságban érezheti magát külföldön is a velünk szerződésben álló egészségügyi partnerintézmények globális hálózata segítségével. A Reference utasbiztosítás 25 millió Forintig fedezi az orvosi kezelések és a szükséges gyógyszerek költségeit. Baj esetén természetesen biztosítjuk a biztonságos hazajutást is, és amennyiben az érintett egy gyerek, a kísérő személy szállításáról és elszállásolásáról is gondoskodunk.

A Reference olcsó utasbiztosítás magába foglalja asszisztencia szolgáltatásunkat is. Ez azt jelenti, hogy szakembereinket bármikor felhívhatja, a nap 24 órájában, és ők segítségére lesznek külföldi tartózkodása alatt. Ez a segítség rendkívül széleskörű, ugyanis segítünk az Ön számára ideális szállás kiválasztásában, lefoglaljuk a különböző belépőjegyeket és menetjegyeket.

Magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunk képes jogi kérdésekben is segítséget nyújtani, ha esetleg valamilyen szabálysértési ügybe keveredne. Szükség esetén gyorskölcsönt is biztosítunk az óvadék kifizetésére.

Mindezeken felül utazási információkért, tolmács és fordítási szolgáltatásokért is forduljon hozzánk bátran! Ne feledje hát, ne a biztonságán spóroljon! Válassza az Axa olcsó utasbiztosításait minden külföldi utazás előtt!