Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Fokozott áruvédelem a vészhelyzetben

Napjainkban, a koronavírus járvány idején az üzletekben fokozottan figyelni kell nem csak a fertőtlenítésre, hanem sajnos az áruvédelemre is. A feszült, pánikszerű közhangulatban azok is könnyebben tolvajjá válhatnak, akik egyébként törvénytisztelő, becsületes állampolgárok.

Legegyszerűbb módja a teljes eladótér megfigyelésének egy biztonsági kamerarendszer telepítése.

Az analóg kamerákat ma már egyre több helyen felváltják az IP kamerák. A kettő közti legnagyobb különbség a képtovábbítás módjában van, ugyanis az IP kamerák helyi LAN hálózaton, vagy interneten keresztül közvetítik a képet.

cctvA hálózati kamerák óriási előnye, hogy sokkal jobb felbontású, részletesebb képet rögzít és a letapogatás is máshogy történik, mint az analóg kameráknál – váltottsoros helyett már úgynevezett progresszív letapogatással. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy míg a hagyományos kamerák két képe között némi időeltolódás volt (mozgásnál a kontúrok elhalványodtak), az IP kamerák képét real-timeban láthatjuk, elmosódás nélkül.

A hagyományos kamerák mellett ajánljuk a Scout automatikus térfigyelő rendszert, amely egy új dimenzió az áruvédelemben.

A Scout nagy területet képes megfigyelni, folyamatosan érzékel, akár 360°-ban. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Az ellenőrzött területen mozgó alakokról jól kivehető, közeli képet ad. Látja az emberi szem számára alig észrevehető kicsiny, azaz távoli mozgásokat is. Egyszerre mutat képet a helyszínről és közelit a mozgásról.

Sokszor már a kamerarendszer is elegendő elrettentő erővel bír, de a még hatékonyabb áruvédelem érdekében további lépéseket is tehet. Az élelmiszerboltok, szuper- és hipermarketek áruinak biztonságát pénztári és/vagy kijárati védelemmel is növelheti. Ez lehet elektromágneses, rádiófrekvenciás vagy akusztomagnetikus áruvédelmi rendszer. Az üzlet mérete, adottságai és más egyedi szempontok alapján történik a megfelelő rendszer kiválasztása.

Egyedi áruvédelmi megoldásokért forduljon a Bar-graph Kft-hez! Cégünk több mint 10 éve áll ügyfelei szolgálatában. Válasszon minket, ha megbízható partnertől szeretne professzionális biztonsági rendszert üzletébe!