Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Stílusos férfi ruházat a weStyle webshopban

Öltözékünk legalább annyit elárul rólunk, mint a beszédünk vagy kézírásunk. Nem csak az alkalomés a hangulatunk befolyásolja az összeállításunkat, hanem egyéni stílusunk és preferenciáink is, melyek által egy képet adunk magunkról a külvilág számára.

Mint ahogy a nők, a magukra adó férfiak is kényesen ügyelnek a stílusosságra.

A weStyle.hu webáruház férfi ruházat kategóriájában a smartcasual és más stílusok alapdarabjait is megtalálod. Nem baj, ha inkább a sportos és praktikus vonalat szereted, tőlünk megrendelheted a legjobb márkák minőségi férfi ruházatát.

A férfiak egyik legjobb barátja az (egyszínű) ing.

Az ing tipikusan olyan ruhadarab, ami mindenkinek jól áll és még egy egyszerű farmeros outfitet is sokkal igényesebbé tesz. Ha tehát pozitív benyomást szeretnél kelteni egy találkozón, állásinterjún vagy randin, mindenképp húzz egy letisztult, egyszínű inget. Leszögezzük azonban, hogy a rövidujjú ingek nem elegánsak, helyettük jól szellőző, minőségi anyagból készült hosszúujjú inget javaslunk.

A farmernadrágok ma már sokkal szélesebb skálán mozognak, mint kezdetben.

Már egyáltalán nem csak kék farmereket vásárolhatsz, hanem szinte bármilyen színűt. Ezekkel azonban légy óvatos, a színes nadrágok nem mindenkinek állnak jól, így, ha biztosra akarsz menni, maradj a szürke, fekete, sötétkék vonalon. A fazon is ugyanolyan sokféle már, mint a színvilág, de itt az alkatot kell figyelembe venni. Vékony férfiak bátran próbálkozzanak szűkebb szárú nadrágokkal, míg testesebb alkatúaknak ajánlott az egyenes szárú. A buggyos, bőszárú nadrág már rég kiment a divatból és egyáltalán nem esztétikus.

Ha szeretnél a hétköznapokon is elegáns és stílusos maradni, a smartcasual a neked való. Ez korunk egyik legnépszerűbb férfidivat-irányzata, ami laza, informális, ugyanakkor mégis kicsit formális. Nemcsak sikkes és kényelmes, hanem univerzális is: tökéletes az irodába, éttermi vacsorára, moziba, színházba, randira. Lényege, hogy a laza, városias stílust keveri a klasszikus eleganciával. Ilyen összeállítás például a farmer, ing és kötött pulóver, vagy a vászonnadrág, ing és zakó kombináció.