Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Kellemes vízhőmérséklet gazdaságos megoldással

A medence fűtése a hideg beállta után válik különösen indokolttá, mivel a medence vize a talaj és a levegő hőmérsékletével arányosan hűlni kezd.

A medence körüli talajhőmérséklete csupán egyharmad részben befolyásolja a lehűlés intenzitását, ugyanis a fő tényező a párolgás. Bár a párolgás takarófóliával is megakadályozható, azonban ennek folyamatos beszedése és kiterítése körülményes, ráadásul balesetveszélyes is. Emellett mindenféle kosz is alájuthat. Amennyiben azt szeretné, hogy a medencéjében a víz kellemesen meleg legyen akkor is, ha nem süt a Nap, vagyis az időjárástól függetlenül, akkor a megoldás nem más, mint a medencefűtés hőszivattyúval.

Nem csupán korszerű, de takarékos megoldás is, ugyanis a medencefűtés hőszivattyúval rendkívül jó hatásfokú, ami alacsony fenntartási költségeket jelent.

A hőenergia legnagyobb részét a levegőből a levegőből állítja elő, aminek köszönhetően 4 kWh hőenergiához csupán 1 kWh energiafogyasztás társul. Hatékonyságát tovább növeli, hogy a medence vize közvetlenül kering benne, így a hőleadása még jobb, az energiaveszteség pedig minimális. Ez természetesen azt jelenti, hogy a szivattyú csőrendszere teljes mértékben ellenáll a medence vegyszeres vizének.

A hőszivattyú kompakt, és viszonylag kis méretű szerkezet, aminek telepítése akár egy-két óra alatt megoldható, ráadásul nem igényel különleges merevítőket sem.

A medencefűtés hőszivattyúval nem csupán rendkívül hatékony és takarékos, de környezetkímélő megoldásnak is számít. Működése nem jár káros anyag kibocsátással, de zajszennyezése is elhanyagolható. A szivattyú külső borítása képes ellenállni az időjárás viszontagságainak is.

Nem csupán a kiépítése, de a szivattyú használata is rendkívül egyszerű; a medence kívánt hőmérsékletét elég egyszer beállítani a termosztáton, és a készülék nem igényel több figyelmet. Rendeljen Ön is a VízExperttől hőszivattyút, és medencéjét még a szezon után is élvezheti akár még két hónapig is.