Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Hogyan lehet a hálószobád a nyugalom szigete?

A hálószoba berendezésekor egyértelműen az ágy a központi kérdés, hiszen az a legfontosabb bútor ebben a helyiségben.

Egy jó ágyra (matracra) nem szabad sajnálni a pénzt, mert ez a pihentető alvás egyik alapfeltétele, a gerincünk egészségéről nem is beszélve. Vannak azonban más berendezési tárgyak is, amelyek meghatározók egy hálószobában.

Talán nem is gondolná mekkora szerepe van a világításnak a hálóban. Természetesen szükséges egy központi lámpa, amely az egész szobát bevilágítja – ez többnyire mennyezeti lámpát jelent –, valamint olvasó-vagy éjjeli lámpa az ágy mellé. A hálószobának nem kell mindig fényárban úsznia, sőt lefekvéskor inkább tompa, meleg fényekre lenne szükségünk, hiszen ezek segítenek az alvásra hangolódásban. Ezt adhatja egy kisebb hálószoba lámpa az éjjeli szekrényen, de a hangulatvilágítás a legjobb megoldás. A hangulatvilágítást elérhetjük gyengéd fényű falilámpákkal, polc- vagy képmegvilágító lámpákkal, LED fényfüzérekkel, de akár gyertyákkal is.Lényeg, hogy a fény meleg színű, kis erősségű legyen, ezáltal meghitt és megnyugtató hangulatot teremtve a szobában.

A bensőséges hangulathoz hozzájárulhat egy pihe-puha hálószoba szőnyeg is, amely ráadásul fel is dobhatja a szobát. Ugye te sem szeretsz a hideg padlóra lépni, amikor felkelsz az ágyból? A hálószobába bátran tehetsz hosszúszálú szőnyeget, olyat, amit egy forgalmasabb helyre (nappaliba, folyosóra) nem választanál. A bolyhos szőnyegek hihetetlenül puhák és jól is mutatnak a hálóban. Tovább fokozhatod a meghittséget a szobához passzoló díszpárnákkal, ágytakaróval, puha, komfortos ágyneművel, de még a függönyökkel és más dekorációs tárgyakkal is. Ezeknek az összképe nyújtja az igazán kényelmes „kuckó” érzését, ahova elvonulhatsz, ha nyugalomra és kikapcsolódásra van szükséged.

A DODO Home design bútor webáruházban mindent megtalálsz, ami csak egy komfortos, esztétikus hálóhoz kell: ágy, éjjeliszekrény, komód, hálószoba lámpa, szőnyeg és dekorációs elemek. Kínálatunkban számtalan irányzat képviselteti magát, így a bohém vagy romantikus stílus kedvelői éppúgy találnak megfelelő berendezéseket, mint a minimál vagy ipari stílus rajongói.

A DODO bútorai egyediek, divatosak és kiváló minőségűek. Mire vársz még? Látogass el a DODO Home webáruházba!