Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Rugalmas és megbízható takarító cég Budapesten

Nincs ideje a takarításra? Bízza profikra a piszkos munkát! Korrekt takarítás magánszemélyek, intézmények és vállalkozások számára Budapesten, kedvező áron.

Vállaljuk családi házak, lakások, lépcsőházak, irodaházak, üzlethelyiségek rendszeres vagy alkalmi teljes körű takarítását.

Ha rendszeres tisztaságot szeretne otthonában, keresse a Korrekt Takarítást! Ha ezt választja, sosem lesz szükség nagytakarításra, hiszen apránként, de folyamatosan sorra kerítjük a nagytakarításkor elvégzett feladatokat. Ilyen például az ajtók, ablakok, ablakpárkányok megpucolása, a függönyök kimosása vagy a szőnyegek megtisztítása. Utóbbi esetében nem a rendszeres porszívózásról beszélünk, hanem a professzionális kárpittisztító géppel végzett mélytisztításra. Amit a rendszeres takarításkor mindig megcsinálunk: portörlés, porszívózás, felmosás, vizesblokkok fertőtlenítése, vízkőtelenítése, vállalkozásoknál higiéniai fogyóeszközök (wc papír, kéztörlő, szappan) feltöltése és pótlása. Extra szolgáltatások is igénybe vehetők, a „takarítási csomag” teljesen személyre szabható. Ha Ön szeretné, a rendszeres feladatok közé felvesszük akár a növények és a kert gondozását, konyharuhák mosását és cseréjét,parkettaápolást stb. Igény szerint karbantartási feladatokat is ellátunk.

Fut a lakás? Nagytakarításra lenne szükség? Ne essen pánikba, ha vendégek jönnek vagy vészesen közelegnek az ünnepek! A Korrekt Takarítás szakemberei segítenek egy-kettőre tisztává varázsolni otthonát. Ha Önnek nincs ideje vagy energiája, ne habozzon, bátran bízza ránk a lakást!Teljes mértékben megbízható munkatársaink kitakarítanak Ön helyett, így nem kell fáradoznia.

A Korrekt Takarítás összeszokott csapata gyorsan és precízen dolgozik. A rendszeres vagy alkalmi takarítást az Ön által megbeszélt időpont(ok)ban végezzük; munkahelyeknél ez általában a műszak előtti vagy utáni órákat jelenti, vagy egy hétvégi napot. Nagy kapacitásunknak köszönhetően nagy területű irodaházak, létesítmények takarítását is hamar elvégezzük. Az eszközöket és tisztítószereket mi visszük, Önnek semmi ilyesmire nem kell gondja legyen. Keresse a Korrekt Takarítást Budapesten!