Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Profi súrológép kölcsönzése barátságos árakon

A Kelet-magyarországi régió takarítástechnológiai vállalkozásai között élen jár az Extrém Clean, tehát amennyiben bármilyen eszközre szüksége van az ipari takarítás területén, forduljon hozzánk bizalommal.

Kiváló minőségű súrológépeket, ipari porszívókat, gőztisztítókat és padlótisztítókat forgalmazunk többek között.

Emellett a szervizelés területén is otthon vagyunk. Az általunk kínált gépekre természetesen vállaljuk a törvényben foglalt garanciát, és egy esetleges meghibásodás esetén szakműhelyünkben, vagy akár a helyszínen megjavítják azt szakképzett és gyakorlott szakembereink a lehető legrövidebb idő alatt. Alkatrészekből is jelentős készletekkel rendelkezünk, különös figyelmet fordítva a kopó alkatrészekre, amiket két-három nap alatt ki tudunk szállíttatni GLS futárszolgálattal, de kérésre be is szereljük azokat.

Amennyiben tőlünk vásárol, a gépeket nem csupán kiszállítjuk, de be is üzemeljük. A szállítás ára a távolságtól és a gép típusától függ leginkább. Emellett az eszközök használatát és alapvető karbantartását szállítás után be is tanítjuk, ami mindannyiunk közös érdekében áll.

Új eszközök mellett gondosan karbantartott, kiváló minőségű használt gépeket is kínálunk. Mindazonáltal érdemes észben tartani azt a tényt, hogy az ipari takarításban használt takarítógépek megvásárlása még használt darabok esetén is tetemes anyagi befektetést jelent, ezért az Extrém Clean takarítógépek bérbe adásával is foglalkozik.

Az ipari súrológép kölcsönzés például gazdaságos megoldást jelent, mivel nem csak a milliós vételárakkal nem kell számolni, de a jelentős fenntartási vagy esetleges javítási költségekkel sem. Ipari súrológép kölcsönzés előtt számos szempontot kell figyelembe venni a pontos típus kiválasztása előtt. Ilyen például a takarítandó terület mérete. Nagyobb méretű, ráülős, vezetőüléses kialakítású súrológép például akkor ajánlott, ha viszonylag nagy területről van szó.

Az Extrém Clean fennállása alatt mindig is az ügyfelek visszajelzései alapján, velük együttműködve működött. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is!