Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Remek szórakozás az év utolsó napján

Amennyiben otthon töltenéd az év utolsó napját szeretteid körében, vagy éppen egyedül, a szilveszteri TV műsor számtalan lehetőséget biztosít a felhőtlen kikapcsolódásra.

Nagyjából száz különböző műsorból választhatsz a több tucat csatornáról. A kínálatból kihagyhatatlanok az olyan klasszikus szilveszteri TV műsorok, mint a kabarék, stand-up előadások (például Showder Klub) és egyéb humoros műsorok, bár meg kell említeni, hogy 2019-ben, hosszú idő után elmaradt az eddig elmaradhatatlannak számító Sas-kabaré.

Jellemzőek még a könnyed, zenés műsorok is az év utolsó napján, amik választékából a legtöbben megtalálhatják a saját ízlésviláguknak megfelelőt. Remek választás lehet a Szilveszteri Zenebutik, a Különös Szilveszter vagy a Házibuli hajnalig a popzene kedvelői számára, még a Nótacsokor a nótaszerető közönség körében számíthat sikerre. A koncertek kedvelői is elcsíphetnek egy-egy koncertet a legkülönbözőbb zenei stílusokból.

Természetesen nincs szilveszteri TV műsor a legendás Bud Spencer-Terence Hill páros filmjei közül. Az ikonikus duó olyan filmekkel képviselteti magát többek között, mint a Nincs kettő négy nélkül, Kincs ami nincs, Különben dühbe jövünk, …és megint dühbe jövünk, Én a vízilovakkal vagyok vagy Az ördög jobb és bal keze. Ezek tipikusan olyan filmek, hogy annak ellenére is leülünk megnézni őket, hogy már számtalanszor láttuk korábban mindet. Valódi megunhatatlan klasszikus mindegyikük.

A hazai filmek szerelmesei sem maradnak néznivaló nélkül, ugyanis látható lesz a kétezres évek egyik legnagyobb magyar filmsikere, az Argó, ahogyan sokak régi kedvence, az Indul a bakterház sem marad el.

Remek vígjátékokban sem szenved hiányt az idei szilveszteri TV műsor, a könnyezve nevetést olyan filmek szavatolják, mint a Dumb és DumberKettyó, Torrente vagy Az amerikai pite, de ha inkább borzonganál, kapcsolj a Fűrészre vagy a 8 milliméterre.

Természetesen csak néhány példát ragadtunk ki az óriási választékból, amivel kiválóan lekötheted magad az éjféli pezsgőzés előtt, vagy után. A teljes kínálatot megtalálhatod a musor.tv online műsorújságban.