Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Tökéletes fotók egy tökéletes napról

Amikor úgy érzed, hogy eljött a pillanat, és itt az ideje feltenni a Nagy Kérdést szíved választottjának, nyilvánvalóan te is azt szeretnéd, hogy ezen a fontos napon minden tökéletesen sikerüljön.

Mivel ez könnyedén lehet életed egyik legromantikusabb napja, amire örökké emlékezni szeretnél, természetes, hogy ezeket a pillanatokat meg is örökítenéd, hogy bármikor megnézhessétek őket újra és újra. Valószínűleg egyébként sem  szeretsz közepesen, vagy gyengén sikerült fényképeket nézegetni rólatok, azonban az eljegyzéseden különösen fontos, hogy kizárólag tökéletes fotók készüljenek. Ehhez professzionális fotósra van szükség, akit már csak keresni sem kell tovább: Homor Bernadette tökéletes választás. Amennyiben a Marriage Proposal Budapest területén történik, igazán kár lenne zárt helyen, műtermekben fotózni, amikor a város tele van csodálatos, gazdag történelmi hátterű helyszínekkel. Többek között a Halászbástya, a Budai Vár, a Lánchíd, a Margit híd, a Szabadság híd, a Szent István Bazilika vagy a Várkert Bazár is tökéletes háttere lehet eljegyzési fotóitoknak. Homor Bernadette nem használ feltűnő, durva effekteket, ehelyett mértéktartó szerkesztéssel javít az elkészült képek minőségén.

Mindenképpen meg kell említeni, hogy eljegyzési fotózásokhoz különböző csomagok is elérhetőek. Például amennyiben egyszerű, felhajtástól mentes lánykérést tervezel, a Crystal csomag ideális lehet számodra. Ezzel szemben a skála másik végén a Diamond csomag olyan extrákat is tartalmaz, mint pezsgő, virágok, egyedi, névre szóló  táblák, egyéb díszletek, ráadásul még hegedűs, énekes és gitáros közül is választhatsz, tehát a Marriage Proposal Budapesten tényleg olyan lesz, mint egy romantikus film egyik jelenete. Ezen felül a fotók mellé még profin szerkesztett, rövid videó is jár. Nem kell azonban eljegyzés sem, egy jó hangulatú fotózásra mindig van alkalom. Ilyen például, ha közösségi oldalas profiljaid dobnád fel pár lenyűgöző profilképpel, vagy személyes weboldaladnak van szüksége néhány bemutatkozó fotóra. Budapest lenyűgöző nevezetességei modellek portfólió fotóinak is tökéletes hátterei lehetnek.