Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Pénzszámolás és tárolás maximális hatékonysággal

Modern biztonságtechnikai megoldásokért forduljon a Banktech-hez!

Teljeskörű segítséget nyújtunk a kereskedelemmel, pénzkezeléssel foglalkozó vállalatoknak, de otthoni használatra alkalmas eszközöket és biztonsági rendszereket is kínálunk. Több hazai bank, szakosított pénzintézet, irodaház, szálloda és üzlet működésének, illetve biztonságának technikai hátterét biztosítjuk.

A pénzügyi szektor szereplői számára komplex, integrált rendszereket tervezünk és kivitelezünk, emellett a szükséges eszközöket is (pénztári megoldások, trezorok, széfek) beszerezheti tőlünk. Az olyan helyek számára, ahol jelentős a készpénzforgalom, kínálunk a pénzszámolást, rendszerezést és eredetiségvizsgálatot egyszerűsítő eszközöket.

  • Biztonsági pénztárfiók és hordozható pénzkazetta: irodák és kisebb üzletek napi készpénzforgalmához nyújtanak megbízható tárolási lehetőséget.A fiók pultra vagy pult alá szerelhető kialakítással, acél szerkezetű kulcsos zárral, érme- és bankjegy tároló betéttel rendelkezik. A Traun-4 pénzkazetta szintén a napi forgalom kezelését könnyíti meg, benne műanyag érmetálcával.
  • Érmetálca: önmagában vagy pénzkazettába, fiókba téve is használható. A forint vagy euró érmékhez kialakított, beskálázott érmetálcák nagyban megkönnyítik a pénztáros munkáját, hiszen gyors és pontos számolást tesznek lehetővé.
  • Bankjegyszámlálók és eredetiségvizsgálók: pénzintézetek, zálogházak, pénzváltók számára ajánljuk (többvalutás) bankjegyszámoló készülékeinket. Típustól függően akár bankjegyvizsgálati funkciókkal ellátott gépet is választhat, ezeken belül is vannak alacsonyabb és magasabb szintű valódiságellenőrző opciókkal rendelkező modellek. Természetesen kínálatunkban önálló eredetiség vizsgáló eszközök is találhatók (UV lámpák, fénycsövek).
  • Érmeszámlálók: ahol az érmetálca már kevés, ott nagyobb kapacitású eszközre van szükség. A Banktechnél többféle érmeszámoló és szortírozó közül válaszhat, két- vagy többzsebes kivitelben, zsákoló és kötegelő funkcióval. A készülékek strapabírók és könnyen használhatók.

A fenti eszközök mellett további pénzkezelési megoldásokat is kínálunk. A Banktech tűzbiztos széfjei otthoni és nagyvállalati használatra is megfelelnek, de pénzintézetek számára komplett trezortermet is tervezünk és kialakítunk.