Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Logisztika és raktárkezelés mesterfokon

Megbízható, könnyen elsajátítható raktárkezelő szoftvert keres?

A WebDepóonline raktárkezelője hatékonyabbá és gördülékenyebbé teszi a munkafolyamatokat és a nyilvántartást. A mai, raktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalatoktól ezek alapvető követelmények az ilyenszoftverekkel szemben.

A WebDepó egy webes felület, amely költséghatékony informatikai megoldást nyújt az Ön cége számára, ráadásul nagy adatbiztonsággal. A raktárkezelő szoftver több modullal rendelkezik, melyekből az Ön vállalkozásának igényei szerint kiválaszthatja a szükségeseket: raktárlogisztikai modul, szállítmányozási modul, tömeges többnyelvű számlázó, gyártás modul, kimutatások, transzfer, digitális dokumentumtár és VMS rendszer. Ezeken felül lehetősége van egyéni modulok fejlesztésére is.

A szállítmányozásiés raktár logisztikai modulok lehetővé teszik a teljes ügyvitelt, beleértve a költségelhatárolásokat és a számlázást is. A WebDepó raktárkezelő szoftver többféle nyomtatvánnyal egyszerűsíti a dolgozók munkáját, ráadásul az email küldési lehetőség miatt gyorsabb, költséghatékonyabb és környezetbarátabb az ügymenet.A program a dokumentumokat archiválja is (lásd dokumentumtár modul), az aktuálisak mellékelésévelpedig jelentősen növeli a kommunikáció hatékonyságát – például a számlához csatolja a teljesítési igazolásokat.Könyvelhetők a különböző belsőmozgások és műveletek is, például a címkézés, fóliázás vagy raklapképzés.

Válassza a felhasználóbarát, innovatív megoldásokat rejtő WebDepó raktárkezelő szoftvert vállalkozásához!

A WebDepó a vezetőség számára is hasznos adatokkal szolgál. Ellenőrizhető a humán erőforrás, a raktári terület kihasználtsága, illetve a cég forgalmának részletei.