Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Ipari súrológép bérlés az Intercleantől

Takarítócégek, intézmény üzemeltetők, üzlettulajdonosok figyelem! Az Interclean takarítógépek, súrológépek, ipari porszívók, seprőgépek széles palettájával rendelkezik.

Vásároljon vagy béreljen tőlünk takarítógépet és tartsa mindig tisztán üzletét!

A súrológép, súroló automata a modern tisztítástechnológia egyik nélkülözhetetlen kelléke az ipari takarítás terén.Az egytárcsás súrológép választékunk darabjai időszakos alaptisztításra, polírozásra ajánlott közepes méretű és teljesítményű gépek. Keménypadlózatok tisztítására és karbantartására ideálisak:hajópadló, parketta hatékony tisztítása és polírozása, márvány, kő és műkő felületek tisztítása. Egyes gépek fényesítésre is alkalmazhatók.

A könnyen irányítható, felhasználóbarát súrológépek hatékony eszközök a kicsi területek és zsúfolt felületek tisztításához is. A súrológép alkalmazási területe bővíthető különböző tárcsák (kőkorong, dörzspapírtartó stb.) használatával.

Gyalogkíséretű és vezetőüléses padlósúroló-gépeinket professzionális felhasználásra, elsősorban üzemek, raktárak,intézmények, valamint üzletek takarítására ajánljuk.A megfelelő kefenyomás kiváló tisztítási hatékonyságot eredményez,a nagyméretű folyadéktartály pedig alkalmassá teszi a súrológépet a nagyobb területek újratöltés nélküli feltisztítására.

Az Interclean már 20 éve van a szakmában, szívesen adunk tanácsot a megfelelő takarítógép kiválasztásában.

Tőlünk nem csak vásárolhat, hanem kölcsönözheti is a gépeket – akár hosszú távon, tartósbérlet keretében is.