Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Nyomtasson az Online Toner segítségével!

Amikor kifogy a nyomtatóból a gyári toner vagy tintapatron az első alkalommal, sokunkat kisebb meglepetésként érhet, hogy ezek pótlása eredeti termékekkel mennyire költséges valójában.

Azonban ha pénztárcabarátabb megoldásra vágyik, az utángyártott patron és toner vásárlása is remek megoldás lehet. Az utángyártott toner és tintapatron más gyártó üzemeiből kerül ki, és gyakorlatilag az eredetiek másolatai. Napjainkban már ezek minősége is a gyáriakéhoz hasonlítható, miközben az áruk gyakran csak a töredéke az eredetieknek. Hátrányuk azonban, hogy a nyomtatók időnként nem ismerik fel őket. Ennek oka, hogy a nyomtatók gyártói érthető módon arra törekszenek, hogy a felhasználók az utángyártott termékek helyett az ő drágább tintapatronjaikat és tonereiket használják. Hogy ezt elkerüljük, érdemes mellőzni a nyomtató szoftvereinek frissítését, azonban vannak helyzetek, például egy irodában, ahol a fennakadás a nyomtatásban mindenképpen elkerülendő.

Az Online Toner épp ezért kínál eredeti, gyári tonerek és tintapatronok mellett minőségi utángyártott termékeket is.

Széles választékunkban például a Dell, IBM, Canon, Philips, Ricoh, Oki, Toshiba és HP népszerűbb típusaiba kínálunk patronokat. A silány minőségű eco termékeket nem tartjuk kínálatunkban; kizárólag remek darabokat talál nálunk. Nézzen be, állandóan változó akciókkal várjuk!