Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Rendezd be a saját őslényparkod otthon!

A Te gyerkőcöd is dinoszaurusz rajongó? Netán annak idejénszámodrajelentettek meghatározó élményt a Jurassic Park filmek?A Schleich gyűjthető játék dinoszaurusz figuráival saját parkod lehet otthon.

A dínók félelmetes, izgalmas világa gyermek és felnőtt fantáziáját egyaránt megmozgatja. Annyi mindent tudunk ezekről az ősi lényekről, és mégis olyan keveset. Bár csontokat már évezredek óta találnak az emberek, először sárkánynak, griffmadárnak vagy más mitológiai lénynek hitték őket. A valódi természetüket csak a 19. század elején ismerték fel. Az őslénykutatók azóta több mint ezer fajt azonosítottak, maradványaikat a Föld összes kontinensén megtalálták. A dinoszauruszok felfoghatatlanul hosszú ideig uralták bolygónkat, míg egy szörnyű katasztrófa következtében kipusztultak. Néhány leszármazottjukkal ma is találkozhatunk, van olyan madárfaj, ami kimondottan az őslényeket juttatja eszünkbe – gondoljunk példáula kazuárra.

A Schleich játék dinoszauruszai aprólékos kézimunkával készített,élethű másai az igazi állatoknak. Közel harmincféle dínóból választhatod ki a kedvenced, vagy összegyűjtheted mind. Játszd el, milyen lehetett az élet az ősidőkben, amikor még ezek az óriásilények uralták a Földet.A kínálatban mini, közepes és nagy méretű játék is akad. Gyerkőcöd bárhová magával viheti a kedvencét. A játékok puha, biztonságos műanyagból készülnek kicsi kezekre tervezve. Nincsenek mozgó vagy leváló, lenyelhető darabjaik, már 3 éves kortól adhatók a gyerekeknek.

Látogass el a Játéktenger webáruházba, ahol rengeteg játékot, köztük dinoszaurusz figurákat is találsz!