Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Minőség kedvező áron Toner Depotnál

Amikor nyomtatójából kifogyóban van a festék, a Toner Depot a legjobb hely, ahová fordulhat.

Webáruházunkban nem csupán eredeti, gyári tonereket és tintapatronokat értékesítünk, de ezekhez hasonló minőségű, azonban kedvezőbb árfekvésű kompatibilis és alternatív patronokat is kínálunk. B minőségű, azaz alacsony színvonalú, úgynevezett eco termékeket hiába keresne kínálatunkban; nálunk a kedvező árak mellett is fontos a minőség, ezért kizárólag kifogástalan tonereket és tintapatronokat adunk el.

Beszállítóink is egytől egyig kipróbált, megbízható külföldi és magyar cégek.

Nálunk a termék átadásával még nincs vége; nem csupán a készülékbe való patron, fotópapír vagy nyomtatási papír kiválasztásában segítünk, de az optikai meghajtók cseréjekor is számíthat ránk, továbbá segítő kezet nyújtunk a nyomtatási költségek alacsonyan tartásában is.

Technikai jellegű tanácsainkat is érdemes megfogadni, például ha tintasugaras nyomtatóban cserél patront, legyen rendkívül óvatos, ugyanis a chipet fólia védi, aminek lehúzásakor nem szabad ujjával az érintkezőkhöz érnie. Miután behelyezte a tintapatront, ajánlott fúvókatisztítást és fejtisztítást is végezni.

Érdemes még tudni, hogy a lézernyomtatóba való tonerek a tintapatronoknál nehezebb és nagyobb alkatrészek, amiket nem tanácsos függőlegesen tárolni, ugyanis a festékpor az alján betömörülhet. Napfénynek kitéve se tárolja, továbbá a fényhengert se érintse meg semmiképpen, ugyanis ez is rontja a nyomtatási képet.
Legyen bármilyen más kérdése nyomtatás támakörben, forduljon hozzánk bátran!