Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Lendülj formába a Prodietixel

Semmiképp ne éheztesd magad, még akkor sem, ha a fogyás egyik korábban kipróbált módszerrel sem sikerült, ugyanis fontos, hogy a fogyókúra ne csak hatékony, hanem egészséges is legyen. A hagyományos, régimódi diéta egyik legnagyobb hátránya, hogy fogyás közben  nagyon könnyű akár a meglévő izomtömeg 40%-át is elveszíteni, és ez amellett, hogy nagyon könnyen jo-jó effektushoz vezet, nyilvánvalóan nem a kívánt eredmény.

A fehérje diéta, más néven ketodiéta segítségével viszont úgy érhetsz el nagyszerű eredményeket a fogyásban, hogy a fogyás elsősorban a zsírtartalékokat érinti; nem csupán a bőr alatti zsírpárnák, de a szerveket körülvevő zsír mennyisége is csökken.

A ketodiéta alapelve, hogy az emberi test alapállapota a ketózis. Ezt akkor éri el, ha elegendő mennyiségű fehérjével (proteinnel) van ellátva, miközben a zsír és a cukor bevitele rendkívül alacsony. A Prodietix fehérje  diéta számos finom és egészséges étellel járul hozzá a fogyásodhoz: rántották, palacsinták, levesek, kenyerek, kekszek, hideg és meleg italok, krémek, sütemények és tészták a legjobb alapanyagokból, egyenesen Franciaországból. A termékek nem csupán fehérjében gazdagok, de számos létfontosságú vitamint és ásványi anyagot is tartalmaznak.

fehérje diéta sportolással

Különböző típusú Prodietix diéták léteznek, ezeket diétás programoknak nevezzük. A diétás programok személyre szabottak, mivel függnek életkortól, nemtől, testsúlytól és célként kitűzött súlytól. A fogyás még gyorsabb lesz, ha Prodietix diétád mellé egy nem megterhelő, könnyed  mozgásformát választasz.