Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Egy város kivételes természeti értékekkel

Miskolcról a legtöbb embernek az Avas jut eszébe, az ott elhelyezkedő kilátó, műemlék templom, illetve a híres lakótelep. A város viszont ennél sokkal többet tartogat az idelátogatóknak, és a letelepedőknek.

Az ország negyedik legnépesebb, legrégebben lakott városa gyönyörű helyen terül el az országban.

A Bükkvidéke, a Sajó és a Szinva közelsége páratlan tájképet nyújt.Miskolc volt az első magyar város, amely csatlakozott a Zöldebb Városokért Mozgalomhoz, ezt szem előtt tartva születnek újabb és újabb fejlesztési stratégiák, amik a fenntarthatóságot és a környezetbarátabb életmódot hangsúlyozzák. Az itt élők összetartása, a közösségek kialakulása is hozzájárul az élhetőbb város megvalósításához, hiszen rengeteg, a várost szépítő akció szerveződik. A kultúra szintén kiemelt fontosságú, például minden évben ellátogathatunk az operafesztiválra, de temérdek más eseményen, előadáson is részt vehetünk.

A miskolci eladó lakások várják leendő lakóikat.

A már említett Avas mellett a Belváros, Selyemrét, Berekalja a Majális Park és Miskolc más részein is kínálnak igényes, elérhető árú lakásokat és családi házakat. Aki szeretne kicsit kiszabadulni a város zajából a természetbe, Miskolctól pár percre már a megtestesült nyugalom várja. Bármelyik irányba induljon is el az ember, hamar csendre és békességre találhat.

Ha miskolci eladó lakás után keresgél, látogasson el az Ingatlanrobot.hu-ra!