Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Profi takarítás otthonában

Akinek valaha volt már padlószőnyege, az tudja, hogy amilyen kellemes és puha érzetet nyújtanak, annyira nehéz őket tisztán tartani.

Hiába a rendszeres porszívózás, egy idő után a szőnyeg szálai lelapulnak, összeragadnak, ami nem túl esztétikus látvány. Ilyenkor próbálkozunk a kézi módszerekkel –nem kevés időt és energiát belefektetve – ahogy házi vagy bolti szerekkel dörzsöljük a szőnyeget. Legtöbbször azonban ez sem hozza meg a várt eredményt.

Van azonban egy megoldás arra, hogy szőnyegei és kárpitjai úgy fessenek, mint új korukban.

A Kärcher ipari kárpittisztító gépe elbánik a legrégebbi, legmakacsabb foltokkal is, fertőtleníti és atkamentesíti a textil felületeket. Kényelmes és költséghatékony lehetőség a borsos árú gép megvásárlása helyett a takarítógép kölcsönzés Győr területén. Alig pár ezer forintért egy teljes napra az Öné lehet egy ilyen készülék, amivel alaposan kitisztíthatja szőnyegeit, kárpitozott bútorait, ágybetéteit, de még az autókárpitot is. A takarítógéphez kétféle fej tartozik; az egyik nagyobb felületekhez, pl. szőnyegekhez, a másik kisebb fejet pedig értelemszerűen bútorok, kisebb területek mélytisztításához javasoljuk.

A permetextrakciós technológiát alkalmazó kárpittisztítógép mindenféle textil felülethez alkalmas, így egyetlen eszközzel rengeteg takarítási feladatot elvégezhet. A gép használata nagyon egyszerű, a kiszállításkor kollégánk mindent megmutat és válaszol a felmerülő kérdésekre. Jól olvasta… a takarítógép kölcsönzés Győr városában házhozszállítással történik, ráadásul ingyen!