Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Velünk kertje egész évben szép marad

A Kertner Kertészet már több, mint tíz éve, 2006 óta épít szebbnél szebb kerteket, azonban fő profilunkba a kertépítés mellett a kertfenntartás is beletartozik.

A kertfenntartási munkálatokat rendszeresen kell végezni, legalább olyan gyakran, mint az otthonunkkal kapcsolatos egyéb teendőket, különben még a gondosan megtervezett és megépített kert is elveszíti varázsát és szépségét. Azért is érdemes rendszeresen foglalkozni vele, mert az elhanyagolt kert rendbehozatala drágább és körülményesebb, mint rendszeres karbantartása. Ha Önnek nincs ideje vagy épp kedve vele törődni, de kertjét minden körülmények között kifogástalannak szeretné látni,ránk bármikor számíthat.

Kert karbantartás Siófok területén és környékén, Balatonalmáditól egészen Balatonboglárig.

Ezek a munkák természetesen évszakonként változnak. A kert karbantartás tavasszal leginkább metszést, permetezést, műtrágyázást és gyepszellőztetést jelent márciusban, továbbá bokrok és sövények rendszeres nyírását, gyomlálást és fűnyírást áprilisban. Az őszi munkálatok lombelszállításból és vegyszerezésből állnak, ezen felül természetesen a növényvédelemre, a metszésre és a folyamatos pázsitgondozásra egész évben figyelmet fordítunk.

Kert karbantartás

Gépesített eszközeink halk, minőségi gépek, amik működésükkel nem zavarják sem Önt, sem a szomszédokat.

Különösen figyelünk arra is, hogy ne zavarjuk fel a környék nyugalmát alkalmatlan időpontokban, például mellőzzük a kora reggeli fűnyírást. Amennyiben igényt tart rá, olyan alkalmi munkákat is elvégzünk kertjében, mint a vakolatjavítás vagy kisebb lakatosmunkák. Ne feledje: ha kert karbantartás Siófok környékén, akkor Kertner Kertészet!