Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Élvezze a tisztaságot otthonában

Önt is zavarják fakó szőnyegei? Esetleg foltosak is, hiába próbálja tisztítószerrel dörzsölni?

A hagyományos száraz porszívózás sajnos nem elegendő a szőnyegek tisztítására. Az idő múlásával a szálak összetömörödnek, rengeteg kosz és poratkák telepednek meg bennük. Egy profi, mélyre hatoló kárpittisztítógép viszont megoldást jelent a foltokra és a lelapult, összeragadt szálakra is.

A Kärcheripari kárpittisztítója gondoskodik a padlószőnyegek, ágymatracok, textilfelületek, bútorok és autóülések szálmélységig hatoló mélytisztításáról.

A tisztítószert nagy nyomással mélyen a szövetbe permetezi, és a feloldott szennyeződéssel együtt felszívja egy külön tartályba. Hatékonyan eltávolítja a zsíros, makacs szennyeződést és a kellemetlen szagokat. Persze egy ilyen készülék megvásárlása nagy és felesleges kiadás lenne egy átlagos családnak, ezért tettük lehetővé a takarítógép kölcsönzést Budapest valamennyi kerületében.

Gépkölcsönzőnk örömmel áll rendelkezésére, a megrendelt gépet ingyen házhoz is szállítjuk Önnek.

A bérleti díj egy teljes napra (24 órára) vonatkozik, ezalatt annyit használja a szőnyegtisztítót, amennyit csak szeretné. Félévente egyszer érdemes a lakásban egy átfogó nagytakarítást végezni, amihez hatalmas segítség egy profi készülék. Sokoldalúsága és könnyű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy a takarítás sokkal kevesebb ideig tartson, mint eddig, hagyományos módszerekkel. A kézi dörzsölés és az erős vegyszerek ráadásul roncsolhatják is a textíliákat. Használja a kárpittisztítógépet és győzödjön meg Ön is a pozitívumairól!

A takarítógép kölcsönzés Budapest bármely szegletében lehetővé teszi otthona tisztává varázslását. Szabaduljon meg a portól és élvezze a felfrissült levegőt lakásában!