Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Álomfrizura pillanatok alatt póthajjal

Ha hajad vékony szálú, lelapul, nem akar kellő hosszúságúra nőni vagy csak feledtetni szeretnél egy rosszul sikerült délutánt a fodrásznál, most eljött a te időd!

Az Oxy póthajak segítségével akár holnapra olyan frizurád lehet, amilyet mindig is szerettél volna. Amennyiben még kezdőnek számítasz a póthajak világában, a damilos megoldásokat ajánljuk elsősorban. Nagyon könnyűek és rendkívül egyszerű a felhelyezésük; csak kényelmesen a fejedre helyezed, egy fésűvel kihúzod alóla a hajszálakat, és pár perc után máris új frizuráddal ragyoghatsz.

Csatos póthaj

A damilos, köznapi nevén gumis póthaj alatt hajad szabadon nőhet, nem lesz töredezett, és semmiyen káros hatásnak nincs kitéve. A csatos póthajak használata szintén gyors és kényelmes, akár öt perc alatt lehet feltűnő, göndör  frizurád vagy éppen egyenes, hosszú tincseid, csak rajtad áll.

A hangulatod vagy az alkalom szerint cserélgetheted a csatokat, amik egyébként polimer-bevonatuknak köszönhetően különösen kíméletesek hajaddal. Ha a hajad sehogy sem sikerül csinos lófarokba fognod, a póthaj copfok lesznek a kedvenceid. Nem kell hónapokig növesztened a hajad, akár már holnap mesés lófarokkal kápráztatod el barátaid, anélkül, hogy eredeti hajad károsodna.

Az Oxy póthajakban közös, hogy a legjobb minőségű, kezeletlen emberi hajból készülnek, továbbá kedvedre formázhatod őket:

festheted, vasalhatod, göndöríteted, moshatod és száríthatod a póthajakat. Ha eredeti hajadhoz hasonló színű póthajat választasz, eredeti hajadtól teljességgel megkülönböztethetetlen lesz; ez korántsem nehéz, mivel rengeteg szín közül választhatsz, mint a világosszőke, hamvas barna, gesztenyebarna, csokoládé barna, sötét barna, kávébarna, természetes fekete vagy koromfekete.