Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Egzotikus pihenés megfizethető áron

Mostantól nem kell lenulláznod bankszámládat, ha egy tengerparti nyaraláson szeretnéd kipihenni a hétköznapok fáradalmait, csak választanod kell az Invia utazási portál jobbnál jobb ajánlatai között, amiket a legnevesebb utazási irodáktól gyűjtött össze.

Amennyiben last minute ajánlatot választasz, vagy előfoglalási  kedvezményt veszel igénybe, az árak még elérhetőbbek lesznek. Ha szeretnéd, hogy a tengerparti nyaralás ne kerüljön többe, mint egy itthoni átlagos wellness hétvége, válaszd Tunéziát! Lenyűgöző sivatagi naplementék, homokos tengerpartok és nyüzsgő bazárok várnak, ahol nem csak az árak, de az emberek is nagyon barátságosak.

tengerparti nyaralás

Egy másik egzotikus országban is megízlelheted Afrika hangulatát: ez Egyiptom. Egyiptom hallatán mindenki azonnal a Nagy Szfinxre, a legendás piramisokra és a végtelen sivatagokra gondol, azonban találhatsz itt mozgalmas metropoliszokat, mediterrán tengerpartokat és elképesztően szép korallzátonyokat az azúrkék tengerben.

Tunéziához hasonlóan itt is remek az időjárás még ősszel is; sem a hőmérséklet, sem a tenger nem hűl le igazán, tehát még októberben is alkalmas strandolásra az idő. Ha egy közelebbi tengerparti nyaralás a vágyad, Horvátország a neked való választás. Kavicsos strandok, sziklás partok és csendes, barátságos kis szigetek a felhőtlen kikapcsolódásra vágyóknak.

Az Invián nem csak a különböző utazások árait hasonlíthatod könnyen össze, de korábbi utazók véleményét is megtalálod, így könnyítve meg a választásod.