Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

A nemzetközi költöztetés is szolgáltatásaink közé tartozik

A Speciális Szállítás számára az országhatárok sem jelentenek akadályt.

A Speciális Szállítás fő profilja a különösen nehéz, és nehezen mozgatható tárgyak szállítása, azonban a nemzetközi költöztetés is szolgáltatásaink közé tartozik, tehát ha másik országba költözne, hozzánk bizalommal fordulhat. Az Európai Unió bármelyik országába vállalunk nemzetközi költöztetést, és a vámkötelezettségek tekintetében is bárhol eligazodunk, ennek köszönhetően ebben is számíthat segítségünkre.

A hétvégi kamionstop sem jelent akadályt számunkra, mivel teherautóink 3,5 és 7,5 tonna össztömeg között mozognak.

Minden esetben pontos útvonaltervet készítünk indulás előtt, feltüntetett pihenőhelyekkel, így a kedves ügyfelünk a költöztetés teljes ideje alatt tudja, merre járunk, és természetesen a folyamatos telefonkapcsolat is biztosított. Bútorainak teljeskörű ki- és becsomagolását is kérheti, ehhez dobozokat és strech fóliát is biztosítunk. Amennyiben Ön végzi a fel- és lepakolást, és tőlünk csak a teherautót és a sofőrt igényli, – aki természetesen szakszerűen rögzít mindent – a költözést még kedvezőbb áron abszolválhatja.

nemzetközi költöztetés

Ha a nemzetközi költöztetés kiindulópontja Pest megye vagy Budapest, igény esetén felmérjük a helyszínt, hogy kiválaszthassuk a feladatra legalkalmasabb teherautónkat flottánkból. Helyszíni felmérésünk teljesen térítésmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Kérjen tőlünk egy jó ajánlatot még ma!