Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Makulátlanul tiszta lakás könnyedén – bízd a profikra!

Az ünnepek közeledtével egyre több a tennivaló; a rohanás, ajándékvásárlás, az ünnepi menü megtervezése és kivitelezése mellett a takarításra alig jut idő.

Ne vállald túl magad! Bízd inkább a munkát professzionális takarító szolgálatra!

A Takarító Kommandóval egy-kettőre ragyogni fog az otthonod. Lakásod vagy családi házad takarításához háromféle csomagunk közül választhatsz, de akár variálhatod is őket az extra szolgáltatásainkkal. Alapcsomagunk egy általános, hétköznapi takarítást tartalmaz portalanítással, az elérhető felületek tisztításával. Ennél alaposabb tisztítást akkor javasolunk, ha már legalább két hete nem volt takarítva a lakás, illetve ha költözés vagy felújítás történt.

Takarító szolgálatunk nagytakarítás csomagja többek között mindent átfogó portalanítást, ajtók, ablakok megpucolását is tartalmazza.  Ha még ennél is komolyabb tisztaságot szeretnél, akkor a „totális leszámolás”csomag a megoldás. Itt kő kövön nem marad: lepakolunk a polcokról, a könyveket kiporoljuk, a szekrényekből, fiókokból is kipakolunk, alaposan megtisztítunk minden kis zugot a házban.

Rendet rakunk, függönyt mosunk, de még a szennyes ruhákra is gondunk lesz.

Takarítás után a lakásod felfrissül, a tiszta, rendezett otthon pedig Téged is feltölt pozitív energiával. Hívd a Takarító Kommandót, mi készen állunk a bevetésre!