Online marketing felsőfokon! – Weblapkészítés, internet marketing, kereső optimalizálás
Ügyfélszolgálat: +36 20 236 8400

Gyógyító ékszerek természetes ásványokból

Ajándékozz természetes ásvány ékszereket bármilyen alkalomra!

Lepd meg szerettedet vagy akár saját magad egy meseszép, jótékony hatású ásvány karkötővel, nyaklánccal vagy fülbevalóval az AjándÉkszer webáruházból. A köveket ősidők óta használják gyógyításra, megelőzésre, védelem biztosítására. A különböző ásványok különböző frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki magukból.

Elsőre talán nehéz feladatnak tűnhet megtalálni a számunkra szükséges követ, ebben van segítségedre online ásványkalauzunk, ahol elolvashatod melyik fajta milyen testi vagy lelki problémára alkalmazható.

Ha van lehetőséged ásványokat próbálgatni, figyeld meg mit érzel amikor megfogod őket.

Az a kő, amelyre szervezetednek épp szüksége van kellemes tapintású, felmelegszik a kezedben, érezhetsz bizsergést is a bőrödön. Hagyatkozz az ösztöneidre! Amelyik ásványra pillanatnyilag nincs szükséged, az hideg marad a kezedben. Az egyik legerősebb kő a hegyikristály, amit „mestergyógyítóként” is ismerünk. Minden kő helyettesíthető vele, de más ásvány mellé téve fokozza annak hatását.

Az AjándÉkszer webshopban hegyikristályos, illetve általa felerősített, más kövekkel felváltva fűzött ásvány karkötő is kapható. Horoszkópos, anya-lánya, apa-fia és babaváró ékszerek is várnak.